Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.653
- Πόντοι
- 14.936
Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια μου....![Kenny :kenny: :kenny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/Kenny.gif)
![Kyle :kyle: :kyle:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/Kyle.gif)
![Stan :stan: :stan:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/Stan.gif)
![Kenny :kenny: :kenny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/Kenny.gif)
![Kyle :kyle: :kyle:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/Kyle.gif)
![Stan :stan: :stan:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/Stan.gif)
Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια μου....![]()
δωστου τα σαν κοτρωνακια θα εχουν γινει τωρα καλυτερο οπλο και απο μολοτωφΆγιε μου στείλτε μου σε πιο κελί είσαστε στο μοναστήρι να σας σταλούν τα λουκουμακια και ένα φοντανακι δώρο.
Ηρεμία Θειουλη.....Χαίρετε.
Τι νέα;![]()
Άγιε μου στείλτε μου σε πιο κελί είσαστε στο μοναστήρι να σας σταλούν τα λουκουμακια και ένα φοντανακι δώρο.
και σημερα κρυο κανει με χλενη θα παω στην δουλειαΗρεμία Θειουλη.....
Μάζευα τα δόντια μου από τις αντλίες χθες το βράδυ από το κρύο..
Κατά τα άλλα κυριλέ.
Όποτε θες πέρνα από το μαγαζί να κεράσω καφέ.
δωστου τα σαν κοτρωνακια θα εχουν γινει τωρα καλυτερο οπλο και απο μολοτωφ![]()
Είναι σφραγισμένα ρε από τη πηγη![]()
Τον Αθηναίο με το σαχο;Δεν χρειάζεται να μπείτε σε κόπο. Θα στείλω κάποιον να τα παραλάβει από εσάς.![]()
θα παρεις το μοτοσακο,θα μου τα φερεις και θα ερθει ο Αγιος να τα παρειΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον Αθηναίο με το σαχο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον Αθηναίο με το σαχο;
Εντάξει θα τα φέρω σόλο κτλθα παρεις το μοτοσακο,θα μου τα φερεις και θα ερθει ο Αγιος να τα παρει![]()
αν τα δωσει σε εσένα μεχρι να ερθει ο αγιος θα εχουν μεινει μονο τα κουτάκια να πάρειθα παρεις το μοτοσακο,θα μου τα φερεις και θα ερθει ο Αγιος να τα παρει![]()
πουτσα μαςκαι σημερα κρυο κανει με χλενη θα παω στην δουλεια![]()
αν τα δωσει σε εσένα μεχρι να ερθει ο αγιος θα εχουν μεινει μονο τα κουτάκια να πάρει![]()
@Νίπλης ετοιμάσου....
![]()
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μπαίνει στη «Φάρμα»
Σε έναν νέο ανατρεπτικό ρόλο θα δούμε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΝΤ1, ο πρώην πολιτικός και τραγουδιστής θα συμμετάσχει στοwww.newsit.gr
σου προτεινω να μην κανεις τριτη δοση εμβολιου..αλλαξε την διαθηκη σου και κανε μια μικρη αναπροσαρμογη![]()
![]()
![]()
ηδη το καστινγκ γαμαει !!!
Θα μπει και το σκυλι η ηλιαδη !! χαμος θα γινει
Ο ψωμιαδης εντωμεταξυ ειναι και καραγκιοζης , θα κανει τον καμποσο και τις υπερβολες του και θα κλασουμε στο γελιο !!
Να ναι καλα η ιδιωτικη τηλεοραση που μας ποτιζει σκουπιδια χωρις σταματημο και σαπιζει ο εγκεφαλος του κοσμου και γινεται ψεκι μετα![]()
μπολιασμενος θα ειμαι , για να σε γαμαω ακαποτασου προτεινω να μην κανεις τριτη δοση εμβολιου..αλλαξε την διαθηκη σου και κανε μια μικρη αναπροσαρμογη