shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ο Αθηναιος υπερτερεί και στης γνώσεις για covid + οτι φτιάχνει μελομακάρονάναι αλλα απο μαστορεματα δεν ξερει και εκει υπερτερει ο αθηναιος.
ο Αθηναιος υπερτερεί και στης γνώσεις για covid + οτι φτιάχνει μελομακάρονάναι αλλα απο μαστορεματα δεν ξερει και εκει υπερτερει ο αθηναιος.
μωρη καριολα , κοιμαται το νημα , γιατι κάνεις φασαρία ?Πασαλειφτείτε
ΝΙΠΛΑΚΟΟΟΟΟΟΟ...μωρη καριολα , κοιμαται το νημα , γιατι κάνεις φασαρία ?
Η Νανα πηρε μπαν. Δικαιωθηκες. Θα το συνεχισεις πολυ ακομη?διότι στιγμίαιο λάθος=μουνοδουλίαση, επιμονή+πάπια=κόμπλεξ
εκτός και αν θεωρείς οκ να αναρτούν μέλη τηλέφωνα άλλων μελών και να προτρέπουν άσχετο κόσμο να τους καλέσει
εάν ναι, μπορείς να ενημερώσεις την διαχείριση για τις απόψεις σου
και βεβαίως μπορείς να μην παίζεις παράλληλα τον νομοταγή πολίτη
για πες
Σιγα μην ξαναφερωαλαικσανδρος το μόνο μέλος που φέρνει μουνια στο μπου...
Να σέβεστε
τυπε δεν ειδες στην πορτα που λεει ΚΛΕΙΣΤΟΝ ?Η Νανα πηρε μπαν. Δικαιωθηκες. Θα το συνεχισεις πολυ ακομη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγα μην ξαναφερω
Κοίτα μην στο κάνω το νήμα βραδυατικα με τον manimal Χωρίς Ανάσα με τις βιντεαρες και κάνετε να κοιμηθείτε κάνα χρόνο....μωρη καριολα , κοιμαται το νημα , γιατι κάνεις φασαρία ?
Γιατί είμαι τεντυμπους,έτσι με είχε πει ο troubakhμωρη καριολα , κοιμαται το νημα , γιατι κάνεις φασαρία ?
Manimal θα παει να ξεκουραστει τωρα , ολη μερα εχει σκουπιδιασει τους παντεςΚοίτα μην στο κάνω το νήμα βραδυατικα με τον manimal Χωρίς Ανάσα με τις βιντεαρες και κάνετε να κοιμηθείτε κάνα χρόνο....
οτι στο πουτσο θελετε ας ειστεManimal και εγώ έχουμε το ακαταλογιστο λόγω καταβολών...
Είμαστε χούλιγκαν διαφορετικών βέβαια ομάδων metalheads και αθεράπευτα ρομαντικοι μπουρδελιαρηδες.
οτι στο πουτσο θελετε ας ειστε
τωρα θα κανετε ησυχία εδω μεσα γιατι κοιμαται ο κοσμος
τραβατε στα πολιτικά να κανετε μαδομουνι
εσυ μωρη γαμιολα γιατι εχεις 30 ποντους παραπανω απο εμενα..
αμα σου κανω αναφορά λες να τους χασεις ?
Καλό μου και πλούσιο φιλαράκι μου σε καληνύχτω γιατί η παλιοδουλεια που κάνω με καλεί σε κάποιες ώρες και πρέπει να είμαι σωστός απέναντι της....ΝΙΠΛΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...οτι στο πουτσο θελετε ας ειστε
τωρα θα κανετε ησυχία εδω μεσα γιατι κοιμαται ο κοσμος
τραβατε στα πολιτικά να κανετε μαδομουνι
τι χόμπι ανθυγιεινά ειναι αυτα που εχεις ρε τυπε ?Καλό μου και πλούσιο φιλαράκι μου σε καληνύχτω γιατί η παλιοδουλεια που κάνω με καλεί σε κάποιες ώρες και πρέπει να είμαι σωστός απέναντι της....ΝΙΠΛΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...
Θα σας βλεπω μακρια , ειναι επικίνδυνος αυτος, ρουφαει τα λεφτα σαν κωλοτρυπιδα πουστηΚανόνισε ρε τρελοκομειο όταν ξαναβγούμε να έρθεις..Ζαλισα τα αρχιδια του Αθηναίου για πάρτη σου.Αντε φτιαχτε το ένα σουαρέ όλη η ντεκλαρε ομάδα να χεστουμε στο γέλιο