Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.442
- Πόντοι
- 12.756
χαλάκι μπανιουνομιζα τον ηθελες για χαλακι.
χαλάκι μπανιουνομιζα τον ηθελες για χαλακι.
θα αρχισω να κανω και γω τον ζητουλα για καρεκλα οπως ο αθηναιος για το x-box.@baros αυτην εχω εγω ,πολυ καληRazer Iskur Καρέκλα Gaming Μαύρη/Πράσινη
Βρες τιμές για Razer Iskur Καρέκλα Gaming Μαύρη/Πράσινη σε 8 καταστήματα στο Skroutz. Διαθέσιμο σε 3 χρώματα. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!www.skroutz.gr
ο Τασσουλης ο κουμπαρος μου ειναι ειδικος σε αυταΑκούω προτάσεις για στρώματα...
Πώς κι έτσι;;;;ο Τασσουλης ο κουμπαρος μου ειναι ειδικος σε αυτα
εχω μια βιοτεχνια εδω διπλα με 150 εβραιους καθαρισες.Ακούω προτάσεις για στρώματα...
Ακούω προτάσεις για στρώματα...
Ρωτα τον να μαθεις ειναι η ειδικοτητα τουΠώς κι έτσι;;;;
Σαν αυτά στο στρατό πουλάνε;εχω μια βιοτεχνια εδω διπλα με 150 εβραιους καθαρισες.
με πανια απο το αντικαρκινικο του μεταξα.Σαν αυτά στο στρατό πουλάνε;
Κολωνάκι έμενε και ο βραζιλιάνικο τραβελος....
για αρχη και για να μην χανουμε το χρονο μας σαν με τον αλλον τον μαλάκαΑκούω προτάσεις για στρώματα...
να σου στειλουμε γραμμα τι δωρο θελουμε για τα χριστουγεννα?ο αθηναιος ξερεις,εμενα καρεκλα του τροβαδουρου στρωμα.για αρχη και για να μην χανουμε το χρονο μας σαν με τον αλλον τον μαλάκα
-Λεφτά έχεις ? η θα κανεις έρανο και εσυ
Θα τα χωσω...για αρχη και για να μην χανουμε το χρονο μας σαν με τον αλλον τον μαλάκα
-Λεφτά έχεις ? η θα κανεις έρανο και εσυ
ειτε σκατα σας παρω είτε το καλυτερο της αγοράς δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την διαφοράνα σου στειλουμε γραμμα τι δωρο θελουμε για τα χριστουγεννα?ο αθηναιος ξερεις,εμενα καρεκλα του τροβαδουρου στρωμα.