athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.850
- Πόντοι
- 12.756
απο την Τουμπα μου το εστειλαν
απο την Τουμπα μου το εστειλαν
να σου κανω μια ερωτηση ?
oxiνα σου κανω μια ερωτηση ?
σκεφτομαι να ανοιξω νημα ιστοριες φτωχιας να μας διηγηθει ο αθηναιος τη ζωη του.να σου κανω μια ερωτηση ?
κριμα τυπε , θα σε εκανε καλυτερο ανθρωπο
anoixeσκεφτομαι να ανοιξω νημα ιστοριες φτωχιας να μας διηγηθει ο αθηναιος τη ζωη του.
δεν θα κρατησει πολλη.anoixe
θα σε στηριξω με νιπληδεν θα κρατησει πολλη.
ειμαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣκριμα τυπε , θα σε εκανε καλυτερο ανθρωπο
εγω λεω να κανει καναλι στο youtube και να βλογκαρει ολη μερα , να μας δειχνει πως επιβιωνει ..σκεφτομαι να ανοιξω νημα ιστοριες φτωχιας να μας διηγηθει ο αθηναιος τη ζωη του.
Ρε μλκεγω λεω να κανει καναλι στο youtube και να βλογκαρει ολη μερα , να μας δειχνει πως επιβιωνει ..
καθοντουσαν και εβλεπαν αυτον τον αγγλο το κομμαντο που ετρωγε κατσαριδες και κοιμοταν μεσα στο στομαχι καμηλας που ειχε σφαξει
τι να κλασει αυτος ο μαλακας
να δειξει ο Αθηναιος τι παει να πει επιβιωση
φιδι-φιλε να ανοιξει νημα ο μπαρος με οτι θεμα θελει;θα στηριξεις;εγω λεω να κανει καναλι στο youtube και να βλογκαρει ολη μερα , να μας δειχνει πως επιβιωνει ..
καθοντουσαν και εβλεπαν αυτον τον αγγλο το κομμαντο που ετρωγε κατσαριδες και κοιμοταν μεσα στο στομαχι καμηλας που ειχε σφαξει
τι να κλασει αυτος ο μαλακας
να δειξει ο Αθηναιος τι παει να πει επιβιωση
τωρα που εφυγε η φτερου ανοιξε θεση εργασιας για σενα.φιδι-φιλε να ανοιξει νημα ο μπαρος με οτι θεμα θελει;θα στηριξεις;
θα ερθω βοηθος σου..θα σου δινω αμστελ και οταν πας να κλεψεις θα κραταω τσιλιεςτωρα που εφυγε η φτερου ανοιξε θεση εργασιας για σενα.
μεσα 2 ευρω την ωρα.θα ερθω βοηθος σου..θα σου δινω αμστελ και οταν πας να κλεψεις θα κραταω τσιλιες
6μεσα 2 ευρω την ωρα.
θα μου βγαζεις και το μπος βολτα.
μεσαθα μου βγαζεις και το μπος βολτα.
τι με περασες για νιπλη να σε πληρωνω με μεροκαματο υποδιευθηντη τραπεζης.
0,5 σεντς την μερατι με περασες για νιπλη να σε πληρωνω με μεροκαματο υποδιευθηντη τραπεζης.