barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.943
- Πόντοι
- 5.506
Εντάξει, έπνιξε και ένα μπενάλντυ στο 1ο σε χέρι του Βέλεθ μέσα στην περιοχή.ΠΟΥΤΣΕΣ ηταν ρε..μονο Παπουτσελης το εδινε αυτο
Εντάξει, έπνιξε και ένα μπενάλντυ στο 1ο σε χέρι του Βέλεθ μέσα στην περιοχή.ΠΟΥΤΣΕΣ ηταν ρε..μονο Παπουτσελης το εδινε αυτο
ωμος ηταν ρεΕντάξει, έπνιξε και ένα μπενάλντυ στο 1ο σε χέρι του Βέλεθ μέσα στην περιοχή.
Αυτή ήταν πριν κάνει τα κεικ ή μετά;
Αγκώνας ήταν αλλά δε γαμιέται.ωμος ηταν ρε
απο ποτε μωρη γαμιολα παρακολουθεις ποδοσφαιρο εσυ;Πολύ καλά στημένος ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, πολύ πιο οργανωμένος και διαβασμένος. Πολύ ωραία γκολ από Μαουρίσιο και Κούρτιτς. Δεν υπάρχει πέναλτι κατ' εμέ, εν αντιθέσει με το χέρι του Βέλεθ. Τεράστιας σημασίας νίκης για τον ΠΑΟΚ, σχεδόν καταστροφική ήττα για τον Παναθηναϊκό.
Quentin θα το κάνει Rated R +18Θα προτιμήσω τον κύριο που φτιάχνει και ωραίους διαλόγους. Αν και σκέφτηκα σοβαρά τον Ντειβιτς Φιντσερ.
απο ποτε μωρη γαμιολα παρακολουθεις ποδοσφαιρο εσυ;
ειστε ολοι για τον πουτσοQuentin θα το κάνει Rated R +18
Καλός αλλά έχει πέσει,από το rock 'n' rolla φάνηκε αυτόειστε ολοι για τον πουτσο
Γκαι Ριτσι θελει , να γινει της γαμιόλας
ωμος ηταν ρε
Αυτος ο γαμιολης τα πάντα ξέρει όταν τα παίζαμε Βραζιλία εσύ δεν ήσουν στο μπου έπαιζες κρυφτοαπο ποτε μωρη γαμιολα παρακολουθεις ποδοσφαιρο εσυ;
εχει παει να ταισει τα γατιά τωραΑυτος ο γαμιολης τα πάντα ξέρει όταν τα παίζαμε Βραζιλία εσύ δεν ήσουν στο μπου έπαιζες κρυφτο
Τι έγινε???νιπλης,κλητηρας,μπαρος βουλωστε το εχω νευρα
τιποτα απλα ξεκωλιασανε την ομαδα του ΑθηναιουΤι έγινε???
Α καλά... σιγά την στεναχώρια...τιποτα απλα ξεκωλιασανε την ομαδα του Αθηναιου
δηλαδη εδω δεν εχει να φαει και παρακολουθει και αθλητικα και υποστηριζει και ομαδα
αντι να τον υποστηρίζει η ομαδα σαν καθυστερημενο οπαδο
εχει παει να ταισει τα γατιά τωρα
Αθηναιε μου καμάρι μου που εισαι , ελα εδω , εχει και κεικ
απο το κοριτσι σου το κεικ;
απο την Τουμπα μου το εστειλαναπο το κοριτσι σου το κεικ;