TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Κλώνο βλακα τι κάνειςσκιάχτηκα τώρα ηλίθιε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημέρα νταβατζή
Κλώνο βλακα τι κάνειςσκιάχτηκα τώρα ηλίθιε!
καλημέρα νταβατζή
ετσι μπραβο ....
να ευχαριστεις τον θεο που με γνωρισες ...
εγω ειμαι το μελλον σου ...
κσλά τρύπιε!!!Κλώνο βλακα τι κάνεις
Η ερμηνεία, έχει τις ρίζες της στο ασυνείδητο και τις περισσότερες φορές μας δίνει μηνύματα ψυχολογικής φύσης, τα οποία και πρέπει να αναγνωρίσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε! Αν λοιπόν ο κώλος που είδατε σας άφησε δυσάρεστα συναισθήματα, τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στη ζωή σας κάποιος πούστης, που θα σας βάλει σε μεγάλους μπελάδες… Αν πάλι ο κώλος που είδατε, σας γέννησε συναισθήματα λαχτάρα, προσμονή και λοιπά, τότε θα έχετε "από την μέση και κάτω, φασαρία.Καλημέρα!
Προς το νηματοθέτη μιας και ξέρει πολλά. Βυζιά και κώλους έβλεπα χτες το βράδυ στον ύπνο μου. Μπορεί να μου το εξηγήσει;
ειμαι το μελλον σου...
ουστ σκουπίδι!
κσλά τρύπιε!!!
Αγαπημενε μου θειουλη με τον Αθηναίο υπάρχει αγάπη μεγάλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ και εσάς....Λησμονήσατε να κάνετε ιδιαίτερη μνεία στον δρ. Ατενέζο.
πονάει το κωλαρακαι σου απο χθες??ειμαι το μελλον σου...
μαζι μου θα λιγδωσει το εντερακι σου ...
πουστη ...!!!
πες το γιατρο να μην σου δινει γενοσημα ...πονάει το κωλαρακαι σου απο χθες??
Αγαπημενε μου θειουλη με τον Αθηναίο υπάρχει αγάπη μεγάλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ και εσάς....
Αλπουλα είσαι το μέλλον λίγοι βλάκες υπάρχουν σαν εσένα .... μαζεύεις πληροφορίες για μελλοι εεε μήπως θέλεις να δεις φως?????πονάει το κωλαρακαι σου απο χθες??
Τύπε τέτοιο γαμησι και ξεβράκωμα που έφαγες εσυ και ο άλλος πανηλιθιος έχει καιρό να γίνει εδώ μέσα!πες το γιατρο να μην σου δινει γενοσημα ...
σε θελω δυνατο πουστρακι ...
εχω οραμα για εσενα ...
ο ήλιθιος και ο πανηλίθιοςΑλπουλα είσαι το μέλλον λίγοι βλάκες υπάρχουν σαν εσένα .... μαζεύεις πληροφορίες για μελλοι εεε μήπως θέλεις να δεις φως?????
λοιπον σου εχω καλα νεα ...Τύπε τέτοιο γαμησι και ξεβράκωμα που έφαγες εσυ και ο άλλος πανηλιθιος έχει καιρό να γίνει εδώ μέσα!
Τα υπόλοιπα που γράφετε είναι για τον πούτσο
Αλπουλα είσαι βλάκας με πατέντα ...κΑναα καλό φβ παιζειΤύπε τέτοιο γαμησι και ξεβράκωμα που έφαγες εσυ και ο άλλος πανηλιθιος έχει καιρό να γίνει εδώ μέσα!
Τα υπόλοιπα που γράφετε είναι για τον πούτσο
ο ήλιθιος και ο πανηλίθιος
Καλημέρα,σήμερα με ρομαντική διαθεση
δεν έχω fb, εν αντιθέσει με εσένα παιδοβούβαλοΑλπουλα είσαι βλάκας με πατέντα ...κα καλό φβ παιζει
Μην στεναχωρίεσαι σε 9 ημέρες λένε θα στρώσει ο κωλαρίνος σου έτσι όπως τον έκανα χθες!λοιπον σου εχω καλα νεα ...
ζηταν πληροφοριες για εσενα οι πελατες μου ...
εισαι σφιχτοκολης ...?