TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Παρεμπιπτόντως επειδή σήμερα θα κάνω τον αγρότη γιατί πρέπει να βγάλω χρήμα. Όποιος δΕι τον κοντολαγνο μου το σφυρίζει
ειπα να κατσω μια μερα να ξαποστασωΓιατι δε δουλευεις;
Και σε ξύπνησαν από την νύχταειπα να κατσω μια μερα να ξαποστασω
Νομιζω θα λογκαρει σημερα με το νικ αλπουλαςΠαρεμπιπτόντως επειδή σήμερα θα κάνω τον αγρότη γιατί πρέπει να βγάλω χρήμα. Όποιος δΕι τον κοντολαγνο μου το σφυρίζει
Αυτα ειναι καλο να μη συμβαινουνειπα να κατσω μια μερα να ξαποστασω
γαμησε τα..Και σε ξύπνησαν από την νύχτα
Φίλε γελάει όλο το φόρουμ με τον κυνηγό κλώνων που όμως στην κατασκευή είναι μανουλαΝομιζω θα λογκαρει σημερα με το νικ αλπουλας
Δεν ξερω ρε τυπε, εγω καταλαβαινω οτι πρεπει να εχει πολυ ενδιαφερουσα πραγματικη ζωη εκτος μπου.Φίλε γελάει όλο το φόρουμ με τον κυνηγό κλώνων που όμως στην κατασκευή είναι μανουλα
Είναι θέμα παραγωγής.Ο Κοντολαγνος δεν εχει μπει ακομα
Το τι ρουφιανιληκια έχω δει από την πάρτη του πιστεύω αν ήταν πιο μεγάλος σίγουρα ο Ιούδας θα ήταν μπροστά του λουλαΔεν ξερω ρε τυπε, εγω καταλαβαινω οτι πρεπει να εχει πολυ ενδιαφερουσα πραγματικη ζωη εκτος μπου.
#ουτεκαν
Να κανει το συγχωρεμενο τη φτερου;Είναι θέμα παραγωγής.
Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα σχετικά με την αμοιβή του και το σε ποιά σειρά θα μπει το όνομά του.
Κουράστηκες αυτήν την εβδομάδα?ειπα να κατσω μια μερα να ξαποστασω
Καλημέρα σε όλο το τρελάμενο συναφι....
αφου βγήκανε τα σκατά σου στην φόρα,κάτσε τώρα να πετάς λάσπη και να ονειρεύεσαι οτι έχω κλώνο!Ρε παιδιά αυτός ο αλπουλα που είναι?? Συγνώμη μπερδεύτηκα ο κοντολαγνος..
σκιάχτηκα τώρα ηλίθιε!Αλπουλα βλάκα στο ξαναειπα είσαι τέρμα χαζός και τέρμα κουτσομπολιά με στοιχεία βέβαια αν τελικά δεν αποδείξεις ότι είμαι μπάτσος και νταβσντζης η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια ...εν αντιθέσει με εσένα που τα ξεφτυλικια σου τα είδα και σε άλλα τηλέφωνα....όσον αφορά ότι με ρουφιανεψε ο άγιος είσαι καραγκιόζης...αν και αυτό είναι γνωστό ροσκο.... Από την άλλη χαιρετίσματα στον κοντολαγνος
καλημέρα νταβατζήκαλημερα πουστη...
ετσι μπραβο ....καλημέρα νταβατζή