anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
Δεν ξερω τύπε, εγω του αφησα μηνυμα, μπορει να γαμεί καμια κοντή
Δεν ξερω τύπε, εγω του αφησα μηνυμα, μπορει να γαμεί καμια κοντή
ασε ρε που θα μας πεις οτι εχεις και ζωη εκτος του σαιτ....εχω φαει βραδυνο ,αν φαω και μακαροναδα δεν θα μπορώ να βγω εξω μετα
αυτό θέλουμε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και ομως η ζωη μου ειναι εκτος ,εδω ειναι μονο για καυλανταασε ρε που θα μας πεις οτι εχεις και ζωη εκτος του σαιτ....
εδω ανηκεις....
Να μην μπορείς να σηκωθείς!!τι μακαροναδα? φτιαχνει καλη ο μπαγασας ο Αθηναιος
αν σε αφηνει η Κυρα σου ελα κερναω μπουζουκια ,σε καμια ωραασε ρε που θα μας πεις οτι εχεις και ζωη εκτος του σαιτ....
εδω ανηκεις....
Τύπε τον ψαρωσες ασχημα τωρααν σε αφηνει η Κυρα σου ελα κερναω μπουζουκια ,σε καμια ωρα
Θα φυγεις?αν σε αφηνει η Κυρα σου ελα κερναω μπουζουκια ,σε καμια ωρα
λες να τον εχει βαλει η Κυρα να καθαρίζει κρεμιδιαΤύπε τον ψαρωσες ασχημα τωρα
Σαν να τον βλεπω να εχει καθισει στο πατωμα σε εμβρυικη σταση και να κλαιει με λυγμους
σε ποια μπουζουκια?αν σε αφηνει η Κυρα σου ελα κερναω μπουζουκια ,σε καμια ωρα
προσεξε μην μπερδεψεις της ip ...Παμε στα σοβαρά τώρα!
Να φανταστώ οτι ο Καρυπίδης επικοινώνησε με τον anon και λόγω της ιδιότητας που είχε στην ΕΥΠ και σαν παλιός μπατσος και μιας και μπορεί και διακρίνει τις ip μελων και αφού σύγκρινε τις ip του alpula Και του οποιοδήποτε, βρήκε οτι έχω κλώνο??
Πρόσεχε μην μπερδέψεις τα μπουτακια σου σε λίγο!προσεξε μην μπερδεψεις της ip ...
Τελικά ο κοντολαγνος θα έρθειΠαμε στα σοβαρά τώρα!
Να φανταστώ οτι ο Καρυπίδης επικοινώνησε με τον anon και λόγω της ιδιότητας που είχε στην ΕΥΠ και σαν παλιός μπατσος και μιας και μπορεί και διακρίνει τις ip μελων και αφού σύγκρινε τις ip του alpula Και του οποιοδήποτε, βρήκε οτι έχω κλώνο??
σε ποια μπουζουκια?
Ruffian Clone Ripper....Πρόσεχε μην μπερδέψεις τα μπουτακια σου σε λίγο!
Έγραψα εγώ οτι θα μπει ο οποιοσδήποτε?Τελικά ο κοντολαγνος θα έρθει
Κονταλαγνε εσυυυ?Καρυπίδη απαντησε μας ρε τελικά σε κατι,ισχυριζοσουν η οχι οτι βλέπεις ip και ιδιοτητες που ειχες παλιοτερα?
Έγραψα εγώ οτι θα μπει ο οποιοσδήποτε?
πάμε λοιπόν!Κονταλαγνε εσυυυ?