shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
και αναρωτιόμουν γιατι εισαι έτσι ,απο την που μαλακιά έχεις κάψει τον εγκέφαλο μαλακάεχω καυλες τον παιζω και σε σκεφτομαι
και αναρωτιόμουν γιατι εισαι έτσι ,απο την που μαλακιά έχεις κάψει τον εγκέφαλο μαλακάεχω καυλες τον παιζω και σε σκεφτομαι
τραβα μια μαλακιά συνηθισμένο για σέναηπια πολυ δεν γαμαω σημερα
Τα δικά σας με τόσα και τόσα που έχετε αποθέσει είναι ακόμα στην θέση τους πάντως. Και έχετε γράψει εκεί... ουυυυυυΈχετε αποθέσει τόσα πολλά στα αρχίδια σας που υπάρχει κίνδυνος για αποκόλληση πλέον.
δεν παω μου ταφερνουν σπιτι
οταν εισαι σκλαβενιτη και ακους τα καντηλια απο την δικια σου και σου βγαζει τα ψωνια μεσα απο το καροτσι και σε λεει ξεφτιλισμενο στειλε μου μηνυμα
καλως τον μπουστητραβα μια μαλακιά συνηθισμένο για σένα
ποιος τα πλήρωσε ολα αυτα ,παντός οχι ο Μουνηςρε καριολη ζεις??? εφαγες χθες 3 σαλατες 5 σουβλακια ολη την σοκολατοπιτα με το παγωτο ...ποσες σοδεςεηπιες????
ευτυχως διαβαζεις και εδω και εγινες ανθρωπος , ακομα γελαμε οταν πηγαινες εκει και γινοσουν ξεφτιλαδεν παω μου ταωφερνουν σπιτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καως τον μπουστη
xθες πληρωσε κατι τα κουβερποιος τα πλήρωσε ολα αυτα ,παντός οχι ο Μουνης
να σου πω....γιατι δεν βγαινεις εσυ με το κοριτσι σου και ο μπαρος με το δικο του...ιδιοι ξεφτυλες ειστε και οι 2 σας γαμησαν τα θυληκαευτυχως διαβαζεις και εδω και εγινες ανθρωπος , ακομα γελαμε οταν πηγαινες εκει και γινοσουν ξεφτιλα
οχι ακομα Ιανουαριο..48 ειμαι νιατοΔιάβασα οτι του κ.Αθηναίου του ήρθε μήνυμα για να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου.
Καλά πόσο χρονών είναι ο σκατόγερος και μας το παίζει και τζόβενο;
....ειπε ο σωγαμπροςνα σου πω....γιατι δεν βγαινεις εσυ με το κοριτσι σου και ο μπαρος με το δικο του...ιδιοι ξεφτυλες ειστε και οι 2 σας γαμησαν τα θυληκα
εσενα σε ξεχασα..εισαι το πιο αντιπροσωπευτικο δειγμα χομους ξεφτυλους σωγαμπρους παπακιους κλητηριους....ειπε ο σωγαμπρος
πρεπει καποια στιγμη να σου φυτρωσουν αρχιδια...δεν παει αλλο...50 χρονων εφτασες..εσενα σε ξεχασα..εισαι το πιο αντιπροσωπευτικο δειγμα χομους ξεφτυλους σωγαμπρους παπακιους κλητηριους
μαθε μου εσυ που σε χυνουμε χρονια συνεχομενα..παραλιγο να γινεις κακολντ για μια γυναικαπρεπει καποια στιγμη να σου φυτρωσουν αρχιδια...δεν παει αλλο...50 χρονων εφτασες..
ως ποτε θα σε ξεφτυλιζουν ολοι εδω μεσα?κριμα ειναι...
θα απαντησει αργοτερα οταν δεν ειναι μπροστα το κοριτσι του και θα μπορει να λογκαρει παλιBeef Ραοπάο-Αθηναίου
Καλησπέρα σας....είμαι στη λωρίδα επιτάχυνσης ...μόλις πιάσω τη σωστή ταχύτητα θα συμβάλω!!!!!καλησπεριζουμε τον αρχοντα Κουμανιδα