ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.402
- Πόντοι
- 5.006
Το έβαλες υπογραφή
Το έβαλες υπογραφή
Κρίμα και έχω καλό φαί από το μεσημέρι. Έλεγα να σε καλέσω.Εσκασα μάν Με τις γαρίδες και τις πεταλιδες
Ε να σπάει η μονοτονίαΚρίμα και έχω καλό φαί από το μεσημέρι. Έλεγα να σε καλέσω.
Τώρα το είδα και εγώ ότι άλλαξες υπογραφή.
Κοπανιέμαι στα γέλια με την υπογραφάρα σου
παλιομουνοπανο τι λες στο μέλος !!! αρχιδι !!Θα αποκτήσεις
Σιχαμαρα νιώθω, αλλά τέλος πάντωνΠες μου δεν νιωθεις ασφάλεια εδώ μέσα που έγραφε και μια ψυχή?
Βγήκε φαϊζερόχαπο, ρώτα Καραμάνη αν το έχει τεστάρει να μας πει εμπειρίες μην πεθανουμε τσάμπα, ΤΣΑΜΠΑ λέγω περιμένοντας τρίτη δόσηΘα αποκτήσεις
1000 ευρω κανει , για να το δοκιμασει ο Αθηναιος το πιο πιθανο ειναι να το κλεψει σε κανά ριφιφίΒγήκε φαϊζερόχαπο, ρώτα Καραμάνη αν το έχει τεστάρει να μας πει εμπειρίες μην πεθανουμε τσάμπα, ΤΣΑΜΠΑ λέγω περιμένοντας τρίτη δόση
Βγήκε φαϊζερόχαπο, ρώτα Καραμάνη αν το έχει τεστάρει να μας πει εμπειρίες μην πεθανουμε τσάμπα, ΤΣΑΜΠΑ λέγω περιμένοντας τρίτη δόση
πριν ερθει ο λογαριασμος πες οτι πρεπει να φυγεις , ακουσε με , θα σωθειςΚαλώς ήρθατε.
Πάρτε ένα φοντανάκι.
1000 ευρω κανει , για να το δοκιμασει ο Αθηναιος το πιο πιθανο ειναι να το κλεψει σε κανά ριφιφί
γιατι απο φαρμακείο αποκλειεται
μονο με λοστο μπορει να ανοιξει μαγαζι αυτος με τα λεφτα που εχειΜέσα στο μυαλό του είστε.
Μόλις μου έλεγε να ανοίξουμε ένα μαγαζί γιατί είναι πάλι άφραγκος.
πριν ερθει ο λογαριασμος πες οτι πρεπει να φυγεις , ακουσε με , θα σωθεις
μονο με λοστο μπορει να ανοιξει μαγαζι αυτος με τα λεφτα που εχει
και ο λοστος δανεικός θα ειναι
μίλα ομορφα μην σου γαμησω την σπονδυλικη στηληΜωρη πουστρα σέσκουλα γυναικωτε δεν ήρθες....θα σου γαμησω τα ράμματα,την τριχια,την σουφρα
Εσένα θα σου γαμησω μέχρι και τους πόρους από το δέρμα σουμίλα ομορφα μην σου γαμησω την σπονδυλικη στηλη
Χοντρό μπρο.Εσένα θα σου γαμησω μέχρι και τους πόρους από το δέρμα σου
Να ζήσει η λεβεντογέννα Κρήτη!Καλημέρα!
Συμβουλή να μπαίνεις με VPN γιατί ο σερίφης-δερβεναγας του forum βρίσκει ip.
Nα μην γράψεις κάτι κακό για stella γιατί θα σε μαλλώσει!
Μην του πας κοντρα γιατί θα εμπλέξει εισαγγελείς και θα σου ρίξει και καμία στο πόδι με το όπλο.
Και φυσικά προσοχή στα ακάποτα,μόνο αυτος μπορει και τα κάνει όπου θέλει και να γράφει ότι θέλει!
Γνωρίζει απο πρώτο χέρι την andrianna και κατηγορούσε άλλο μέλος οτι διαχειρίζεται τον λογαριασμό της(μάντεψε ποιος το έκανε στην αρχή)
Και φυσικά προστατεύει ο μαϊντανός όπως τον αποκάλεσε ένα μέλος την Τζενη την λατινα.
Πες μου δεν νιωθεις ασφάλεια εδώ μέσα που έγραφε και μια ψυχή?