ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.427
- Πόντοι
- 5.006
Τίποτα κρατιέται για μετά δεν είπαμε.τωρα κάτι τυρόπιτες λουκανοπιτες κιμαδοπιτες και χαλβαδοπιτες..τι τσιμπησες;
Τίποτα κρατιέται για μετά δεν είπαμε.τωρα κάτι τυρόπιτες λουκανοπιτες κιμαδοπιτες και χαλβαδοπιτες..τι τσιμπησες;
Γιατί έχεις ανοιχτό Viber εσύ μωρη γαμιολα ;ο μουνης γραφει βαιμπερ με το γκομενετο και οποτε μπορει κανει γκεσταριλικι θα τον γαμησω,ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ
Μαγαζαρα τσι Τσι καλό φαι και το φιλαράκι μου εκεί κανόνι.Έχω φίλο καλο εκεί νιπλη
εγω ενα μηλο και γιαουρτακι προβειο 2% για να φαω μετα με ορεξηΤίποτα κρατιέται για μετά δεν είπαμε.τωρα κάτι τυρόπιτες λουκανοπιτες κιμαδοπιτες και χαλβαδοπιτες..
οχι το φορτιζω μακρια μουΓιατί έχεις ανοιχτό Viber εσύ μωρη γαμιολα ;
Κάτι θυμάμαι , κατι θυμάμαι γαμιολα και εσύΈχω φίλο καλο εκεί νιπλη
πες με ποδολαγνο ρεΚάτι θυμάμαι , κατι θυμάμαι γαμιολα και εσύ
Εγω γιατί γαμιολα θα σου πω και το δικό μου να σε φτιάξει με καλό τραπέζι..Κάτι θυμάμαι , κατι θυμάμαι γαμιολα και εσύ
το εχω ανοιχτο ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρε ΜΟΥΝΗΔΕΣ οταν δουλευω...σπιτι το κινητο το παραταω απο εδω και εκει η το φορτιζω και το εχω κλειστο συνηθωςΟ μουνις δε μπορώ να καταλάβω όλο Κλειστο το εχει,πρέπει να του πεις να το ανοίξει
Ρε άντε γαμησου κάτι να σε θέλουμε ανάγκη να είναι το έχεις κλειστό μουνοπανο..το εχω ανοιχτο ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρε ΜΟΥΝΗΔΕΣ οταν δουλευω...σπιτι το κινητο το παραταω απο εδω και εκει η το φορτιζω και το εχω κλειστο συνηθως
Δεν θέλω καλό τραπέζι , να μην δίνω στοχο θέλω , να περνάω απαρατήρητος ..Ο μουνις δε μπορώ να καταλάβω όλο Κλειστο το εχει,πρέπει να του πεις να το ανοίξει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω γιατί γαμιολα θα σου πω και το δικό μου να σε φτιάξει με καλό τραπέζι..
θα σε βαλουμε κουζινα να μην φαινεσαι και αν σε πιασουν με τις επιταγες προτου προλαβεις να φυγεις πλενεις και κανα ποτηριΔεν θέλω καλό τραπέζι , να μην δίνω στοχο θέλω , να περνάω απαρατήρητος ..
Καλό τραπέζι μου δίνουν και έτσι
Δεν ήξερα ότι κλείνει το βαιμπερ , από εσένα το πήρα χαμπάρι , πρέπει να είσαι ο μοναδικός μαλακας στην γη που έχει βαιμπερ και το έχει κλειστότο εχω ανοιχτο ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρε ΜΟΥΝΗΔΕΣ οταν δουλευω...σπιτι το κινητο το παραταω απο εδω και εκει η το φορτιζω και το εχω κλειστο συνηθως
Έχω όνομα ρε σύ. Άκου "τύπε"Τελειωσε ο ερωτας και οι αγαπες τυπε.
Αυτα ειναι για τους ανασφαλείς
Ναι θα στο στείλω με μυνημα το φίλο μου να σε βάζει σε κανένα υπόγειοΔεν θέλω καλό τραπέζι , να μην δίνω στοχο θέλω , να περνάω απαρατήρητος ..
Καλό τραπέζι μου δίνουν και έτσι
Εσύ δεν ξέρει ούτε που είναι , όποτε ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΓΑΜΙΟΛΑΚΟ ,ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΣΟΥθα σε βαλουμε κουζινα να μην φαινεσαι και αν σε πιασουν με τις επιταγες προτου προλαβεις να φυγεις πλενεις και κανα ποτηρι
και μου στελνεις μυνηματα εμενα οταν οδηγω και με βριζεις καριοληηηηηηηηηηηηητο εχω ανοιχτο ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρε ΜΟΥΝΗΔΕΣ οταν δουλευω...σπιτι το κινητο το παραταω απο εδω και εκει η το φορτιζω και το εχω κλειστο συνηθως
Ξεκωλιασε το το μουνικαι μου στελνεις μυνηματα εμενα οταν οδηγω και με βριζεις καριοληηηηηηηηηηηηη
Νίπλη, επειδή αδυνατώ να εκτελέσω τα καθηκοντά μου στο κωλόμπαρο και επειδή δεν αντέχω να το έχω άλλο κλειστό, πας απόψε, μέχρι νεοτέρας, να διαχειριστείς το μαγαζί; Είσαι ο μόνος κατάλληλος.