athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.790
- Πόντοι
- 12.756
να κλεισει να μην το βλεπει κανεις η να εξαγοραστει απο ενα σοβαρο ανθρωποΒρε άντε γαργαλησου
να κλεισει να μην το βλεπει κανεις η να εξαγοραστει απο ενα σοβαρο ανθρωποΒρε άντε γαργαλησου
Για αυτό είναι πρώτονα κλεισει να μην το βλεπει κανεις η να εξαγοραστει απο ενα σοβαρο ανθρωπο
απο το τελοςΓια αυτό είναι πρώτο
ολοι οι καμμενοι γαυροι το βλεπετε προβαταΓια αυτό είναι πρώτο
Ναι καλά άντε καντε κανενα μπάνιο σας ο βαγγελαςαπο το τελος
Έλα ντε ο λωποδυτηςμια και μιλαμε για μαφιοζους και απατεωνες ο Νιπλης που ειναι;
θα φαει πουτσες η ΑθλετικοΤσάκο μια Αθηναιε
Εσύ αγοράκι μου πρεπει να έχεις πιει τίποτα τις ειδήσεις μου δείχνεις; για πες μου αύριο μετά τον αγώνα τη θεαματικοτητα
Mega Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 8,4 8,7 Ant1 ANT1 News 11,5 8,5 ΣΚΑΙ Τα νέα του ΣΚΑΪ 9,1 13,6 Alpha Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 14,5 17,2 Star Star News 10,1 11,2 OPEN Open News 6,9 7,7 ΕΡΤ1 Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 3,6 4,6
Ταυρος στο ζωδιο πρεπει να ειναι
Ποσα τους εχεις φεσωσει;καλυτερη εταιρεία του κόσμου ο ΟΤΕ !!!
η καλυτερη
Σημα καμπανα η κοσμοτε,να λεμε και του στραβου το δικιοκαλυτερη εταιρεία του κόσμου ο ΟΤΕ !!!
η καλυτερη
ολα τα βυσματα μου ειναι στον ΟΤΕ , οτι και να θελω με ενα τηλεφωνο το εχω λυσειΠοσα τους εχεις φεσωσει;
στηριζω και εγω οτε εχω...ποσα τους εχεις φεσωσει ομωςολα τα βυσματα μου ειναι στον ΟΤΕ , οτι και να θελω με ενα τηλεφωνο το εχω λυσει
ολα πετάνε εδω , ιντερνετ κινητο σταθερο
Τσαμαζ μεχρι να σβησει ο ηλιος
EmotiCon ρε θείο, δεν είναι χυμός.παλι μονο emotion Μουνης