shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
6.4 ελληνικους,1φραπε,1φρεντο επσρεσσο τωρα
Τύπε πρέπει να αφοδεύεις καμιά 10αρια φορές τη μέρα,για να μην πω τι πυροκλάνι θα ρίχνεις.6.4 ελληνικους,1φραπε,1φρεντο επσρεσσο τωρα
εχει συνηθισει δεν εχει πλεον στομαχι αλλα ενα κενοΤύπε πρέπει να αφοδεύεις καμιά 10αρια φορές τη μέρα,για να μην πω τι πυροκλάνι θα ρίχνεις.
Κάνει κολπακια ο μουνιςμισθωτέ Μουνη αθηναιο ασε τα emotion και γραψε καμια παπαρια
Tυπε για ποιον με περασες,γοα τον ΑθηναιοΤύπε πρέπει να αφοδεύεις καμιά 10αρια φορές τη μέρα,για να μην πω τι πυροκλάνι θα ρίχνεις.
Ομοίως, για τα ανύπαρκτα βιντεάκια της Ν.Ρ., Σ.Φ., Φ.Σ. κλπ κλπ...(γεια σου φιλε μου&συγνωμη αμν ενοχλω.αν δε σου κανει κοπος,στειλε μου καμια φωτο,απο φοιτητριες&τηλεφωνα.ευχαριστω&καλο μηνα)
στο ibox μου εχω καμια 10 μηνύματα περίπου τέτοια
1 μου ηρθε τους τελευταιους μηνες για Ν.Ρ,αρχισε να ξεφουσκωνει το θεμα.Εσυ πως τα πας απο πμΟμοίως, για τα ανύπαρκτα βιντεάκια της Ν.Ρ., Σ.Φ., Φ.Σ. κλπ κλπ...
Έχω ησυχάσει...1 μου ηρθε τους τελευταιους μηνες για Ν.Ρ,αρχισε να ξεφουσκωνει το θεμα.Εσυ πως τα πας απο πμ
Δηλαδή δεν ξέρουν τα νέα μέλη μας πως έχεις βίντεο με την τελευταία παρτούζα της Νικολέττας Ράλλη;;Έχω ησυχάσει...
sto kofy mpery sthn khfisia eisai file
Είμαι στα ψηλάsto kofy mpery sthn khfisia eisai file
poso chla ekalh η στον αγιο πετροΓΑΜΙΟΛΕΣ κάθησα πέντε λεπτά να ξαποστάσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι στα ψηλά
για να δουμε θα υπαρξει βελτιωση με αυτον στον παγκο
Και τελικά... ανακοίνωσε Κόντε η Τότεναμ!
Και επίσημα προπονητής της Τότεναμ ο Αντόνιο Κόντε.
ΓλομπεαρχηΓΑΜΙΟΛΕΣ κάθησα πέντε λεπτά να ξαποστάσω
Είμαι στα ψηλά