ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.226
- Πόντοι
- 5.006
τσακο χ2
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τσακο χ2
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξύπνησες πουλάκι μου;κομμάτια είσαι ε;σας εχει ρεψει η μαλακία ...
εβγαζε φωτοτυπιες επιταγες και κουραστηκεΞύπνησες πουλάκι μου;κομμάτια είσαι ε;
αγκιναρες λεμεΈφαγες τις μπάμιες εσύ;
αγκιναρες λεμε
Αποκλειστικα στο Πουτανοκοσμοπολιταν οι εισηγησεις των κωλογλυφτων του Κουλη!!!Μαύρη Τρίτη» με πάνω από 6.500 κρούσματα εν αναμονή της ανακοίνωσης μέτρων – Τι εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι
Τυπε τι έγινε ανησύχησα είχες βάρδιες φουλ τρεις μέρες για τις κοπρογατες;Αποκλειστικα στο Πουτανοκοσμοπολιταν οι εισηγησεις των κωλογλυφτων του Κουλη!!!
Καλές είναι man,αλλά μετά από λίγες ώρες έχεις ''παρενέργειες''ωραιες ρε μου αρεσουν με τρελα
Οχι ειχε βαρδια στο αρμεγμα σαυρας ο τεχνικος του ΟΤΕ που με εχει αφησει χωρις ιντερνετ εδω και μερες....Τυπε τι έγινε ανησύχησα είχες βάρδιες φουλ τρεις μέρες για τις κοπρογατες;
Ακομα με τις γαμιολεςΟχι ειχε βαρδια στο αρμεγμα σαυρας ο τεχνικος του ΟΤΕ που με εχει αφησει χωρις ιντερνετ εδω και μερες....
δεν το δεχεται ο κυβερνητικος εκπροσωπος της νδ στο σαιτ (αλεξ)...θα σου πει παλι για κατι διαφωτισμους και θεματα που εχουν λυθει εδω και αιωνες....πρπει να γινει κακουργημα το κοκκινο και χωρις διπλωμα...γαμωσπιτοι ΚΑΙ της κυβερνησης
Κατσε μην βιαζεσαι...εδω μολις σημερα μου απαντησε η Wind για 2η φορα οτι εχουν παραλαβει το αιτημα που ειχα κανει απο τις 29 Οκτωβρη για υπαναχωρηση και το μελετανε.Ακομα με τις γαμιολες
Ω ρε πουστη έμπλεξες με τις καργιολες.εγω ευτυχώς απο νόβα σε οτε σε δύο εργάσιμες..Κατσε μην βιαζεσαι...εδω μολις σημερα μου απαντησε η Wind για 2η φορα οτι εχουν παραλαβει το αιτημα που ειχα κανει απο τις 29 Οκτωβρη για υπαναχωρηση και το μελετανε.