TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μπαμιες να τρως εχεις πολλους να σου στειλω απο εδω μεσα τζαμπατσιπουρα ψητη με κουνουπιδι και σπιτικο ψωμακι
μπαμιες να τρως εχεις πολλους να σου στειλω απο εδω μεσα τζαμπατσιπουρα ψητη με κουνουπιδι και σπιτικο ψωμακι
σαν εσενα ,και στο ειπα ρε Μουνη μην εισαι περίεργος , Τασσουλη να εισαι τρυφερος με το παιδι ειναι ευαίσθητοςγαμαει περιεργους
τσακω τρυφεροτητασαν εσενα ,και στο ειπα ρε Μουνη μην εισαι περίεργος , Τασσουλη να εισαι τρυφερος με το παιδι ειναι ευαίσθητος
φτιαξε το βιντεο και ασε τα προβοσκιδουχα ...δεν τα περνεις μεχρι να γινεις γκλομπεαρχηςΖμπρώξε ζμπρώξε ... και η μπάμια γίνεται αγγούρι ...
πραγματικα σου μιλαω τον Γλομπεαρχη θελω να τον σιδερωσω σαν την Σπυριδουλαφτιαξε το βιντεο και ασε τα προβοσκιδουχα ...δεν τα περνεις μεχρι να γινεις γκλομπεαρχης
Σιδερωσε κάνα σωβρακο τώρα σπίτι και άσε τα όνειραπραγματικα σου μιλαω τον Γλομπεαρχη θελω να τον σιδερωσω σαν την Σπυριδουλα
σιδέρωσε και της γυναίκας τα βρακιάπραγματικα σου μιλαω τον Γλομπεαρχη θελω να τον σιδερωσω σαν την Σπυριδουλα
οσο ελειπες ειμασταν χαρουμενοι , τωρα θα μας πρηξεις τ αρχίδιαχαιρετε
σκεφτεσαι να δεσεις ενα σκοινι στον τρυφερο λαιμο σου και να κανεις το απονενοημενο;ΟΧΙ ΜΗ εμεις σε αγαπαμεοσο ελειπες ειμασταν χαρουμενοι , τωρα θα μας πρηξεις τ αρχίδια
κανεις δεν χαιρεται
σκεφτομαι να πω στο τουιτερ οτι εσυ εισαι ο Ξιαρχος , να δουμε τι θα γινεισκεφτεσαι να δεσεις ενα σκοινι στον τρυφερο λαιμο σου και να κανεις το απονενοημενο;ΟΧΙ ΜΗ εμεις σε αγαπαμε
εκλεισες τραπέζι;χαιρετε
Γονιδη-Μακροπουλο ναιεκλεισες τραπέζι;
Γονιδη-Μακροπουλο ναι
κατσε να ενημερωσω οτι θα πεσει πιστολι εκει , να σε εχουν το νου τουςΓονιδη-Μακροπουλο ναι
θα παω με επιταγη δικη σου που ειναι γνωστο τοις πασοι τι καθαριος εισαι εσυ και οι επιταγες σουκατσε να ενημερωσω οτι θα πεσει πιστολι εκει , να σε εχουν το νου τους
θα τους πω προπληρωμή ολα , μεχρι και τα φιστικια
δεν εχω δικες μου , με πελατείας πηγαιναθα παω με επιταγη δικη σου που ειναι γνωστο τοις πασοι τι καθαριος εισαι εσυ και οι επιταγες σου
τωρα εβγαλες και δικες σου μια Νιπλικη θα μου δωσειςδεν εχω δικες μου , με πελατείας πηγαινα