Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Έχεις το τρόπο σου εσύ, δεν σε φοβάμαιΜε πιάνεις αδιάβαστο
Έχεις το τρόπο σου εσύ, δεν σε φοβάμαιΜε πιάνεις αδιάβαστο
ουτε χαρτοπετσετα δεν παιρνω αλλα δεν με πειραζει η προικα της ειναι ο χαρακτηρας της.
τωρα σας βουλωσα μουνακια.
ουτε χαρτοπετσετα δεν παιρνω αλλα δεν με πειραζει η προικα της ειναι ο χαρακτηρας της.
Μεγιστάνας!!!!
ακινητα,τιμαλφη,μετρητα, ολα τα δεχομαστε..κακως ο κορυφαιος αυτος θεσμος καταργηθηκε
Καλό είναι να μην υπάρχουν ανταποδωτικά τέλη στις σχέσεις.Βρήκες το πιο κοντινό τρόπο μου φαίνεται. Τόσο πολύ αρπακτικά είμαστε; από τις φίλες που έχω και το συζητάμε,λίγες είναι που δε θα νοιώσουν την υποχρέωση να ανταποδώσουν
Xbox / PS4Βρήκες το πιο κοντινό τρόπο μου φαίνεται. Τόσο πολύ αρπακτικά είμαστε; από τις φίλες που έχω και το συζητάμε,λίγες είναι που δε θα νοιώσουν την υποχρέωση να ανταποδώσουν
Κοίτα πού θα σταθώ...τα μπιγκουτί για προσωπική χρήση τα θέλεις;Μαντώ ο αθηναίος δεν συμφέρει...
Εγώ με 5 μπιγκουτί και 2 σετ της tupperware την παίρνω
xbox θελωXbox / PS4
Smartwatch
Ο χαρακτήρας αλλάζει, τα ακίνητα και ο χρυσός δε χάνουν ΠΟΤΕ αξία.ουτε χαρτοπετσετα δεν παιρνω αλλα δεν με πειραζει η προικα της ειναι ο χαρακτηρας της.
Από τις φιλες της Μαντώς??xbox θελω
Τσάκω χ βοχxbox θελω
απο οποιον να ναιΑπό τις φιλες της Μαντώς??
Ή Μαντούς??
Δεν έχουν χώρο για καινούριες γνωριμίες. Σόρυ.
Και δεν στο παίρνει η σύντροφός σου; τόσο την βοηθάς στο σπίτι...xbox θελω
το να το λες εσυ ειναι ντροπηνα επανελθει ο θεσμος της ΠΡΟΙΚΑΣ ΤΩΡΑ
Τελικά οι άντρες παραμένετε αγόριαXbox / PS4
Smartwatch
δεν μου το παιρνειΚαι δεν στο παίρνει η σύντροφός σου; τόσο την βοηθάς στο σπίτι...
βρηκε τον αντρα των ονειρων της,εναν ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ,εναν ΑΡΧΟΝΤΑ,ΕΝΑΝ δουλευταρατο να το λες εσυ ειναι ντροπη
που εχεις φορτωθει της κοπέλας και εφαγε τα νιατα της με εναν τεμπλεχανά
με ενα τρυπιο σωβρακο σε πηρε και ενα σαξο 20ετίας
και τωρα μου πινεις 12αρι ουισκι μαλάκα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ , αντι να πινεις νερο απο τις γουβες του δρόμου και τα συντριβάνια