The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
Πουσαιμωρησαλουφα;;;Όταν έχει Α. Ε. Κ.
Α. Ε. Κ!!
Πουσαιμωρησαλουφα;;;Όταν έχει Α. Ε. Κ.
Α. Ε. Κ!!
Όταν έχει μπάλα είμαστε αόρατες για σας
Για την καρδιά της γυναίκας από πού περνάει;Ξέρει τι λέει. Ο έρωτας περνά πρώτα από το στομάχι.
Ψιλοβαρετό.αθηναιος αυτο το ειδες? μαλακια ειναι?
https://www.imdb.com/title/tt10515988/
Τι να κάνουμε ,δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλουςΕ το γάμησες και συ, από το κακό στο χειρότερο το πήγες.
ΕλαμωρηπαλιογριαΠουσαιμωρησαλουφα;;;
Πού να την βρούμε την υπομονή μέχρι το ημίχρονοΠροσωπικά δεν θα έλεγα όχι σε έναν κώλο κατά το ημίχρονο.
Το ξανθούλικο το κουτούπωσες;Ελαμωρηπαλιογρια
Από του LALAoUNISΓια την καρδιά της γυναίκας από πού περνάει;
Η υπομονή είναι αρετή, κυρία μου.Πού να την βρούμε την υπομονή μέχρι το ημίχρονο
Αφού ξέρεις ότι είμαι ένας τζεντλεμανΤο ξανθούλικο το κουτούπωσες;
Αφού ξέρεις ότι είμαι ένας τζεντλεμαν
Βρήκες το πιο κοντινό τρόπο μου φαίνεται. Τόσο πολύ αρπακτικά είμαστε; από τις φίλες που έχω και το συζητάμε,λίγες είναι που δε θα νοιώσουν την υποχρέωση να ανταποδώσουνΑπό του LALAoUNIS
Με πιάνεις αδιάβαστοΓια την καρδιά της γυναίκας από πού περνάει;
Τώρα θα ρωτάνε για τις φίλες σου, περίμενε...Βρήκες το πιο κοντινό τρόπο μου φαίνεται. Τόσο πολύ αρπακτικά είμαστε; από τις φίλες που έχω και το συζητάμε,λίγες είναι που δε θα νοιώσουν την υποχρέωση να ανταποδώσουν
Υπάρχει. Με διαζύγιο και στην καλύτερη περίπτωση ένα παιδί. Ή θέλεις άλλη προίκα;να επανελθει ο θεσμος της ΠΡΟΙΚΑΣ ΤΩΡΑ
ακινητα,τιμαλφη,μετρητα, ολα τα δεχομαστε..κακως ο κορυφαιος αυτος θεσμος καταργηθηκεΥπάρχει. Με διαζύγιο και στην καλύτερη περίπτωση ένα παιδί. Ή θέλεις άλλη προίκα;