The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.373
- Πόντοι
- 25.467
ναι ο δοκτωρ φτερας τρομαρα του
![]()
α προπο
πολυ καλο διηγημα ιστορια με σουρεαλλ καταστασεις στο φρενοκομειο
Ήταν πρωτοπόρος σε αυτά ο μακαρίτης.
ναι ο δοκτωρ φτερας τρομαρα του
![]()
α προπο
πολυ καλο διηγημα ιστορια με σουρεαλλ καταστασεις στο φρενοκομειο
το μελλον σου ειναι εδω... το ξερεις αλλα τωρα δεν εισαι σε θεση να το παραδεχτεις.ορίστε ακόμα δεν έφυγα καλά καλά και υποτροπίασαν οι ασθενείς.
θελει καποιες ακομα ψιλορυθμισειςΠάντως οφείλουμε συγχαρητήρια στον πειραματιστή Δρ. Μπράμπο.
Ο εγκέφαλος βατράχου που μεταμόσχευσε στον Μουνοβαγόνι δείχνει να λειτουργεί καλύτερα από αυτόν που είχε προηγουμένως.![]()
μου ειχε στειλει μηνυμα καποια στιγμητο μελλον σου ειναι εδω... το ξερεις αλλα τωρα δεν εισαι σε θεση να το παραδεχτεις.
εχεις μπει σε mood άρνησης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θελει καποιες ακομα ψιλορυθμισεις
το μελλον σου ειναι εδω... το ξερεις αλλα τωρα δεν εισαι σε θεση να το παραδεχτεις.
θελει καποιες ακομα ψιλορυθμισεις
δεν εχει ιδέα ,Εσείς θα το κρίνετε αυτό. Το αφήνω πάνω σας.![]()
ανεβαζεις συντεταγμένες σε μορφη Jpg ?
Αυτήν ακριβώς την έκφραση του Μπίλυ του τρομερού έχει και ο Καλόγερος κάθε φορά που γράφει σχόλια στο μπου![]()
ο σινς που χαθηκε
απο τοτε που ποσταρα το πρωι δεν ξαναφανηκε
ανησυχω μην με ψαχνει
δεν εχει ιδέα ,
φαινεται ξεκαθαρα Αγιε μου απο το ποστ του .."κοκκινη σαλτσα" .... ακους εκει κοκκινη σαλτσα
με το χρώμα λεει τις συνταγες
εχει βιβλιο που γραφει απ εξω , συνταγες κοκκινης σαλτσας , πιο κατω κιτρινης σαλτσα και πιο κατω λευκης σαλτσας ( δεν θελω να σκεφτω τι εννοει για λευκη )
στηρίζω τον αξιότιμο συνάδελφο και με στηρίζουν και αυτοί. Η διοίκηση με απέπεμψε!Πάντως οφείλουμε συγχαρητήρια στον πειραματιστή Δρ. Μπράμπο.
Ο εγκέφαλος βατράχου που μεταμόσχευσε στον Μουνοβαγόνι δείχνει να λειτουργεί καλύτερα από αυτόν που είχε προηγουμένως.![]()
Η συνέχεια σε αυτό το βίντεο είναι επική.
κατι κρυβεται εκειανεβαζεις συντεταγμένες σε μορφη Jpg ?
στο χέρι σας είναι να μην συνυπογράψει κανείς συνάδελφος το κατάπτυστο πειθαρχικό με ερώτημα απόλυσης.το μελλον σου ειναι εδω... το ξερεις αλλα τωρα δεν εισαι σε θεση να το παραδεχτεις.
Ναι.στηρίζω τον αξιότιμο συνάδελφο και με στηρίζουν και αυτοί. Η διοίκηση με απέπεμψε!
Μη μου πείτε.Ναι.
Αλλά όλο φεύγετε, και όλο εδώ είστε.
Σαν την γαλλίδα 58χρονη πεθερά από την κοτ ντ αζούρ Που Περνάει πολύ Καλύτερα από εμάς, ένα πράμα...![]()
Είμαι ιατρός κύριε, πρώτα θα τελειώσω τη βάρδια θα περάσω από όλους τους θαλάμους να δω τους ασθενείς μου (να ενημερώσω και που θα με βρίσκουν από τούδε) και μετά θα μαζέψω το γραφείο μου και ατούταλέρ που θα έλεγε και ο υπόγειος.Ναι.
Αλλά όλο φεύγετε, και όλο εδώ είστε.
Σαν την γαλλίδα 58χρονη πεθερά από την κοτ ντ αζούρ Που Περνάει πολύ Καλύτερα από εμάς, ένα πράμα...![]()
Μη μου πείτε.
Η 58χρονη πεθερά δεν είναι που αδιαφορεί για οποιοδήποτε σχόλιο εναντίον της αλλά πάντα απαντάει προς πάσα κατεύθυνση με σωρεία από ευγενικά λόγια?
Να ευγνωμονείτε τον μέγα Όντιν που ως απόγονος του κληρονόμησα αυτές τις ικανότητες.Εκτός από φοβερός πολέμαρχος, είστε και φοβερός μάγος.![]()