Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
για πες μας λιγο μισθό για να ξερουμε και εμεις τι δίνει ο ανταγωνισμός..

ΠΡΟΣΕΧΕ ομως ΠΡΟΣΕΧΕ , γιατι ειμαστε σε διαδικασίες εξαγοράς του μαγαζιού που πηγες , και παλι στην αγκαλια μας θα πέσεις ..
Μηπως θες να το ξανασκεφτείς ?
Η Μεγάλη Τρίτη είναι αφιερωμένη και στη μνεία του ιερού ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη καταγγελία του Ιησού κατά των θρησκευτικών αρχηγών του Ισραήλ, των Γραμματέων και των Φαρισαίων.
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
για πες μας λιγο μισθό για να ξερουμε και εμεις τι δίνει ο ανταγωνισμός..
εάν μετανοήσατε, να σκεφτείτε μόνοι σας μισθολογική πρόταση που να με ικανοποιεί.
Επίσης να μου δώσετε δικό μου τμήμα στο οποίο θα προϊσταμαι.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.377
Πόντοι
25.467
Η Μεγάλη Τρίτη είναι αφιερωμένη και στη μνεία του ιερού ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη καταγγελία του Ιησού κατά των θρησκευτικών αρχηγών του Ισραήλ, των Γραμματέων και των Φαρισαίων.
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων

Τι νομίζατε δηλαδή;

Ότι δεν θα μαθαίναμε τα πάρε-δώσε σας με τους ανταγωνιστές, καθώς και το ότι κακολογούσατε τις δομές της κλινικής μας, για να σπρώξετε τους ασθενείς στην κλινική που θα πάτε;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.377
Πόντοι
25.467
εάν μετανοήσατε, να σκεφτείτε μόνοι σας μισθολογική πρόταση που να με ικανοποιεί.
'Εχουμε πρόχειρο τον εγκέφαλο που έβγαλε ο Δρ, Μπράμπος από τον κ. Μουνιβαγόνη για να του μεταμοσχεύσει εγκέφαλο βατράχου. Να του πω να σας βάλει και τα αρχίδια του Μουνιβαγόνη, και να κλείσουμε; :)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Τι νομίζατε δηλαδή;

Ότι δεν θα μαθαίναμε τα πάρε-δώσε σας με τους ανταγωνιστές, καθώς και το ότι κακολογούσατε τις δομές της κλινικής μας, για να σπρώξετε τους ασθενείς στην κλινική που θα πάτε;
εάν με ακολουθήσει η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών λόγω της φήμης μου και της επιστημονικής μου κατάρτισης και επειδή είναι χριστιανοί, δεν φέρω καμία ευθύνη.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.377
Πόντοι
25.467
εάν με ακολουθήσει η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών λόγω της φήμης μου και της επιστημονικής μου κατάρτισης και επειδή είναι χριστιανοί, δεν φέρω καμία ευθύνη.

Σύμφωνοι. :)

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.377
Πόντοι
25.467
Σύμφωνοι. Μείνετε δέκα νοματαίοι γιατροί να κουράρετε τον ανίατο σινς που κοιμάται τρώει πίνει τσάμπα και θα σας πληρώσει στο τέλος με ένα ρέψιμο.

Μια χαρά τα πάει ο κ. 1900τόσο από τότε που τον ανέθεσα σε άλλο θεράποντα. :)

Εσείς είστε αυτός που απέτυχε να τον κουράρει. :)

Εξάλλου με τέτοια πράγματα που γράφετε για τους ασθενείς, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως δεν ενδιαφέρεστε για την ψυχική τους υγεία, και νοιάζεστε μόνο για την αμοιβή σας .

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Μια χαρά τα πάει ο κ. 1900τόσο από τότε που τον ανέθεσα σε άλλο θεράποντα. :)

Εσείς είστε αυτός που απέτυχε να τον κουράρει. :)

Εξάλλου με τέτοια πράγματα που γράφετε για τους ασθενείς, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως δεν ενδιαφέρεστε για την ψυχική τους υγεία, και νοιάζεστε μόνο για την αμοιβή σας .
δεν ανέλαβα ποτέ τον συγκεκριμένο ασθενή. Επίσης ως γαλαζοαίματος είναι αυτονόητο ότι έχω και οικονομικά κριτήρια, αντίστοιχα της επιστημονικής μου κατάρτισης σε συνδιασμό με τις επιτυχίες στις ιάσεις.
Με συγχωρείτε τώρα για λίγο, διαπραγματεύομαι τον εξοπλισμό στο αυτοκίνητο που θα μου προσφέρουν.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.377
Πόντοι
25.467
δεν ανέλαβα ποτέ τον συγκεκριμένο ασθενή. Επίσης ως γαλαζοαίματος είναι αυτονόητο ότι έχω και οικονομικά κριτήρια, αντίστοιχα της επιστημονικής μου κατάρτισης σε συνδιασμό με τις επιτυχίες στις ιάσεις.
Με συγχωρείτε τώρα για λίγο, διαπραγματεύομαι τον εξοπλισμό στο αυτοκίνητο που θα μου προσφέρουν.

Να το πάρετε ευρύχωρο, γιατί η κοινωνιολόγα βάζει εύκολα κιλά καθώς φάινεται από τον σωματότυπό της. :)

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.377
Πόντοι
25.467

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.862
Πόντοι
12.756

Παντως ενημερωτικά στο λεω , σε ολες μου τις δουλειες οποτε μου ελεγε ο υπαλληλος να πω εγω μισθο για την αυξηση του , συνηθως εφευγε με μειωση , και ευχαριστημενος κιολας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τα ίδια μου λέγατε και για την ηρωίδα του Σοφοκλή. Στο τέλος όμως τα καταφέρατε. :)
Η ηρωιδα του Σοφοκλή βοηθησε και η ιδια πολυ, ξεκοβοντας πεισματικά καθε επαφη απο ενα σημειο και περα. Η αλλη η ευλογημενη ειναι ακομη παρουσα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.377
Πόντοι
25.467
Η ηρωιδα του Σοφοκλή βοηθησε και η ιδια πολυ, ξεκοβοντας πεισματικά καθε επαφη απο ενα σημειο και περα. Η αλλη η ευλογημενη ειναι ακομη παρουσα.

Διεκδικεί κάτι;

Εξυπακούεται πως μου απαντάτε μόνο αν θέλετε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom