troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.783
- Πόντοι
- 5.506
Είναι το αγαπημένο μου θέμα,μάζεψε με μην παρεκτρέπομαι
Είναι το αγαπημένο μου θέμα,μάζεψε με μην παρεκτρέπομαι
Ρε μαλαααααααααακα Reznov ελα στο Πολιτικες Εξελιξεις τη νηματαρα να πεθανεις στο γελιο....παιζει ναι τωρα που το λες
στανταρ ελληνας δλδ θα μπορουσε απλα να μη πει τιποτα αλλα εκει αυτος παλι καλα που δεν ειπε "θες να γινουμε φιλοι?"
το ψιλοξεχαρβαλομενο με κρεατα να κρεμωνται κλπ ξεςπως ειναι το μουνι μπριζολα ρε παιδια?
Γι'αυτό και έχετε επιτυχίες στις ξένες, είστε αισθηματίες.παιζει ναι τωρα που το λες
στανταρ ελληνας δλδ θα μπορουσε απλα να μη πει τιποτα αλλα εκει αυτος παλι καλα που δεν ειπε "θες να γινουμε φιλοι?"
φραγκα ειδα πολλα ξαπλα στα λαμινειτ πατωματαΡε μαλαααααααααακα Reznov ελα στο Πολιτικες Εξελιξεις τη νηματαρα να πεθανεις στο γελιο....
Ρε το νημα ειναι συλλεκτικο σου λεω....ειδος προς εξαφανιση πλεον εδω μεσα στο Κοσμοπολιταν που εφτιαξε ο Αντισθενης.φραγκα ειδα πολλα ξαπλα στα λαμινειτ πατωματα
Με τις ωραίες σου...Καλησπέρα μάγκες !!!
αντίθετος καταλαβα@sescoulas χαίρομαι που με καταλαβαίνεις
Όσοι είναι αισθηματίες, την πατάνε μια ζωήΓι'αυτό και έχετε επιτυχίες στις ξένες, είστε αισθηματίες.
Όσοι είναι αισθηματίες, την πατάνε μια ζωή
και σε λάθος ιστορίες, μπλέκονται κάθε στιγμή
φευ θα τα παρατησω ολα και θα παω σε φαρο
νομιζω εχει καπάρωση την θεση ο αθηναιος λογο του οτι ειναι πολυ δουλευταράςΘείο, θα έρθω βοηθός αν θες...
οχι και βοηθος ρε θειο....δευτερα,τεταρτη παρασκευη θα αναβεις εσυ της αλλες μερες εγωΘείο, θα έρθω βοηθός αν θες...
Καλός είναι αλλά της Δέσποινας είναι καλύτερο..Αντζελο το the best Μιλφειγ ειναι εδω https://www.konstandinidis.com/ μακράν το καλύτερων το φτιάχνει επι τοπου
θα διαφωνήσω, γιατι εχω δοκιμάσει και απο τα δυοΚαλός είναι αλλά της Δέσποινας είναι καλύτερο..
Δεν έχουν σχέση γνώμη μου..θα διαφωνήσω, γιατι εχω δοκιμάσει και απο τα δυο
Είσαι θείος!!!οχι και βοηθος ρε θειο....δευτερα,τεταρτη παρασκευη θα αναβεις εσυ της αλλες μερες εγω
Θα μας φέρνει προμήθειες...νομιζω εχει καπάρωση την θεση ο αθηναιος λογο του οτι ειναι πολυ δουλευταράς
ο καθενας με της γεύσης τοτ εμενα μου αρεσει περισσότερο ο Κωνσταντινίδης γιατι δεν σε λιγωνειΔεν έχουν σχέση γνώμη μου..
αληθεςαλλαξε η ωρα
τωρα ο αθηναιος ειναι μια ωρα περισσοτερο φτωχός