athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.740
- Πόντοι
- 12.756
μιλαει με Παναμα,νησους Μαρσαλ κλπ..πολυασχολοςμου εχει λειψει ο νιπλης ρε αθηναιο....
μιλαει με Παναμα,νησους Μαρσαλ κλπ..πολυασχολοςμου εχει λειψει ο νιπλης ρε αθηναιο....
ωχ.....παλι στην μπουζου τον βλεπωμιλαει με Παναμα,νησους Μαρσαλ κλπ..πολυασχολος
θα φας και Γλυκακι?παω για καφεδακι Μπερυ..Σεσκουλα το νου σου
οχι διατροφη..θα φας και Γλυκακι?
εγω θα παω Βλάχικα για παιδάκια και Αρνάκιοχι διατροφη..
πνιγηκα ρε μαλακαστο τσατουρμπειτ ειναι μια γκομενα κωλοστημενη στα 4 και βαζει δαχτυλα στην κωλαθρα της
και της λεει ενας you have beautiful eyes Alisa...
στανταρ ελληνας λεμε
Απαράδεκτος. Τους ξύπνησες μια ώρα νωρίτεραμπα εγω ξυπνησα με τη παλια ωρα να μοιρασω το γαλα στη γειτονια
Σίγουρα,ταιριάζει να το πεις όταν βλέπεις μια στημένη στα 4 με άσχημο κωλοστο τσατουρμπειτ ειναι μια γκομενα κωλοστημενη στα 4 και βαζει δαχτυλα στην κωλαθρα της
και της λεει ενας you have beautiful eyes Alisa...
στανταρ ελληνας λεμε
με προγκιξες πριν οτι εδω δεν μιλαμε για σεξ παρα μονο σοβαρα....αποχωρωΣίγουρα,ταιριάζει να το πεις όταν βλέπεις μια στημένη στα 4 με άσχημο κωλο
ωραιος κωλος AA και καυλιαρα πιτσιρικαΣίγουρα,ταιριάζει να το πεις όταν βλέπεις μια στημένη στα 4 με άσχημο κωλο
καλησπερα λενε μετα της 12 ρε κουτουβαλουλια γαμω τα αυτια μουΚαλημέρα στην παρέα....
Ε αυτό θα είδε και σκέφτηκε τα δυνατά σημεία της- τα μάτιατο μουνι της ειναι λιγο σαν μπριζολα αλλα οκ
Είναι το αγαπημένο μου θέμα,μάζεψε με μην παρεκτρέπομαιμε προγκιξες πριν οτι εδω δεν μιλαμε για σεξ παρα μονο σοβαρα....αποχωρω
παιζει ναι τωρα που το λεςΕ αυτό θα είδε και σκέφτηκε τα δυνατά σημεία της- τα μάτια
Σεξ?Αξιαγάπητο πλάσμα είσαι, γίνεται να μην σε αγαπάω; βασικά σήμερα αγαπάω όλο τον κόσμο, είχα ένα υπέροχο βράδυ που ήταν και καλύτερο και μεγαλύτερο από αλλά βράδια