athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.468
- Πόντοι
- 12.756
πολυ λες , μεχρι τα πρωτα διοδια
πολυ λες , μεχρι τα πρωτα διοδια
ΜΑΖΙΚΟΥΣ ψεκασμους με ZYCLON-B να τελειωνουμεΗ Ελλαδα ειναι μεχρι τα πρωτα διοδια προς βορά και τα πρωτα μετα απο ελευσινα αν και κανονικα θα επρεπε να ηταν μεχρι Καβαλας εκει που την κοβει η θηβων , να πανε να γαμηθουν Χαιδάρια και αρχιδιες
στο πουτσο μου , αλλαξα φιλτρα στα κλιματιστικα , HEPA , δεν περνάει τιποτα , ουτε ΡΒΧ πολεμοςΜΑΖΙΚΟΥΣ ψεκασμους με ZYCLON-B να τελειωνουμε
στο πουτσο μου , αλλαξα φιλτρα στα κλιματιστικα , HEPA , δεν περνάει τιποτα , ουτε ΡΒΧ πολεμος
να πεθάνετε ολοι μουνια , να κόψει και λιγο η κινηση που έχει γαμηθει να γυρνατε χωρις λογο με τα σαραβαλα
στο πουτσο μου , αλλαξα φιλτρα στα κλιματιστικα , HEPA , δεν περνάει τιποτα , ουτε ΡΒΧ πολεμος
να πεθάνετε ολοι μουνια , να κόψει και λιγο η κινηση που έχει γαμηθει να γυρνατε χωρις λογο με τα σαραβαλα
ti poytsa efage h Sity kai h liverpool re
Ναι μπόλικηti poytsa efage h Sity kai h liverpool re
ΣΚΑΣΕ λιγο να μιλησω σοβαρα με Αντζελο για πρεμιερ λιγκμε πηραν τηλεφωνο απο εκει που πηρα το υβριδικο, μου ειπαν οτι μπορω να μπω οποτε θελω στον δακτύλιο δεν ισχυει για μενα
Πουτσα μου τους απαντησα, μεχρι το φαληρο παω απο παραλια και μεχρι Ελληνικο απο την Βουλιαγμενης , μετα βρωμάει φτωχεια
Από 2+0 ο Σαλάχ και η Σίτυ 0+2ΣΚΑΣΕ λιγο να μιλησω σοβαρα με Αντζελο για πρεμιερ λιγκ
το οπιο του φτωχου ρε μαλάκα , η μπαλαΣΚΑΣΕ λιγο να μιλησω σοβαρα με Αντζελο για πρεμιερ λιγκ
με πηραν τηλεφωνο απο εκει που πηρα το υβριδικο, μου ειπαν οτι μπορω να μπω οποτε θελω στον δακτύλιο δεν ισχυει για μενα
Πουτσα μου τους απαντησα, μεχρι το φαληρο παω απο παραλια και μεχρι Ελληνικο απο την Βουλιαγμενης , μετα βρωμάει φτωχεια
Ρε μλκ κλαιωτο οπιο του φτωχου ρε μαλάκα , η μπαλα
κοιτα αγραμματους εκατομμυριούχους να κλωτσάνε ενα τοπι και εσυ να τρως γαριδακια ληγμενα με Βουλγαρικο ουισκι χωρις βαλβιδα στον κατουρημενο απο τα γατιά καναπέ σου
ζεις την ζωη σου μεσα απο την τηλεόρασητωρα εχει την ματσαρα
Το διασκέδασες την προηγούμενη εβδομάδα με τις βροχές??στο πουτσο μου , αλλαξα φιλτρα στα κλιματιστικα , HEPA , δεν περνάει τιποτα , ουτε ΡΒΧ πολεμος
κατσε μιλαει με Παναμα τωρα...Το διασκέδασες την προηγούμενη εβδομάδα με τις βροχές??