Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.003
- Πόντοι
- 12.756
στον καδο θα κοιμασαι εξω απο το σπιτιθα ερθω σε σενα τα εχουμε πει διγραμμο μουνη
στον μπλε
στον καδο θα κοιμασαι εξω απο το σπιτιθα ερθω σε σενα τα εχουμε πει διγραμμο μουνη
στο σπιτι του κηπουρου που θα το αναμορφωσεις αλλιως θα σε γαμαω και θα σε χυνω στο βραχιολιστον καδο θα κοιμασαι εξω απο το σπιτι
στον μπλε
τσακω διεγερτικο τεμπελχαναξύπνησα και εγω
επειδη ειμαι ο μονος που σε νοιάζεται ,σε προσκαλώ για πρωινοτσακω διεγερτικο τεμπελχανα
εφαγα μισο ποντικακι για πρωινο..επειδη ειμαι ο μονος που σε νοιάζεται ,σε προσκαλώ για πρωινο
μην μιλαςτσακω διεγερτικο τεμπελχανα
τσακωμην μιλας
σκασε λιγο
τσακω και το αλλο μισοεφαγα μισο ποντικακι για πρωινο..
τρως και το φαγητο απο τις γατες βρε πουστηεφαγα μισο ποντικακι για πρωινο..
Πλάνταξες?θα δω 28η οχτωμβριου ωρα 5 και 30 στο νετ να πλανταξω στο κλαμα...
EISASTE OLOI MOYNHDES
Νιμού?τσακω διεγερτικο τεμπελχανα
Ελα τυπε ποσα κρουσματα θα εχετε απο Δευτερα που σας αφησαν να γλυφετε τον Αγιο Δημητριο ανεξελεγκτα;μουσταρδα ραφλες
μονο ο Ρεζ δεν κολλαει τιποτα...δεν ξερω τι αντισωματα εχει φτιαξει ο μουνηςΕλα τυπε ποσα κρουσματα θα εχετε απο Δευτερα που σας αφησαν να γλυφετε τον Αγιο Δημητριο ανεξελεγκτα;
ευτυχως που η φτωχεια δεν κολάει αλλιως θα σε ειχαμε στειλει σαν τους λεπρους στην Σπιναλογκα μαλάκα παμφτωχεμονο ο Ρεζ δεν κολλαει τιποτα...δεν ξερω τι αντισωματα εχει φτιαξει ο μουνης
ευτυχως που η φτωχεια δεν κολάει αλλιως θα σε ειχαμε στειλει σαν τους λεπρους στην Σπιναλογκα μαλάκα παμφτωχε