ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.522
- Πόντοι
- 5.006
Ρε αντε βρασε κανεναν Ελληνικο στο γκαζακι να πουμε....το φθηνο γκαζακι κιολας το μπλε.
Ρε αντε βρασε κανεναν Ελληνικο στο γκαζακι να πουμε....το φθηνο γκαζακι κιολας το μπλε.
Τα αρχιδια μου τα δυο....σημερα ειχα ρεπο.τυπε τι λέει τι εξετασες σήμερα;
τι γκαζακι χοβολη ρε πλεμπαΡε αντε βρασε κανεναν Ελληνικο στο γκαζακι να πουμε....το φθηνο γκαζακι κιολας το μπλε.
Στο νήμα όπου γίνηκε η ζημιά μόνο για ποτάνες συζητάγανε...Τυπε μηπως μπερδευτηκες και τους ειπε οτι ειναι σαν κωλοι;Ευκολα γινονται τετοιες παρεξηγησεις....
Που να τη βρεις τη χοβολη ρε πτωχε εσυ;Εκτος αν εννοεις χοβολη την αμμο γατας που πετας στη σκαφη με τα ρουχα....τι γκαζακι χοβολη ρε πλεμπα
μηοως ήταν κυάλια να γράψεις.Τα αρχιδια μου τα δυο....σημερα ειχα ρεπο.
Τη Παρασκευη μου ηρθε μια Σαλαμανδρα να της γραψω γυαλια...την εξετασα και εφυγε με Λαμπραντορ και μπαστουνακι.
Σιγα σιγα τα ξερνας τυπε....ειπα και εγω αποκλειεται ο Αντι να σε μπαναρισε για μια ποτανα.Απλα ετρωγε εκεινη την ωρα και τον επιασε μια αηδια...Στο νήμα όπου γίνηκε η ζημιά μόνο για ποτάνες συζητάγανε...
Εγώ κάτι κώλους με ακράτεια πόσταρα...
μου δανειζει ο Νιπλης ρεΠου να τη βρεις τη χοβολη ρε πτωχε εσυ;Εκτος αν εννοεις χοβολη την αμμο γατας που πετας στη σκαφη με τα ρουχα....
Ε για αυτό τυπε επειδή ήταν με ακράτεια.Στο νήμα όπου γίνηκε η ζημιά μόνο για ποτάνες συζητάγανε...
σε ειχα στηριξει με πολλα καρδουλωματα ηταν ποιοτικα ποστςΣτο νήμα όπου γίνηκε η ζημιά μόνο για ποτάνες συζητάγανε...
Τι κανει αυτος ο νιμους;Ακομα κανει μουτρακια;Πες του θα του παρω γλυφιντζουρι...μου δανειζει ο Νιπλης ρε
μπαν εχει ακομα ρε συΤι κανει αυτος ο νιμους;Ακομα κανει μουτρακια;Πες του θα του παρω γλυφιντζουρι...
γαμαει ο Καρλ..αν χασουμε θα τους γαμησωΑθήναιε πάρε και ένα Καρλίτος
Το αν τη το έβαλες ρε παπάρα ψωλιά τρωτεγαμαει ο Καρλ..αν χασουμε θα τους γαμησω
Με καρφώσανε οι δυσκοίλιοι μαν...σε ειχα στηριξει με πολλα καρδουλωματα ηταν ποιοτικα ποστς
εχει χρονο ακομαΤο αν τη το έβαλες ρε παπάρα ψωλιά τρωτε
εχει χρονο ακομα