The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.995
- Πόντοι
- 25.467
Τι λέει;
???Καλή σας εσπέρα.
ολα καλαΤι λέει;
Μερσί!
Μοιράζει κυλότες η Ιωάννα; Ή δεν είδα καλά.ολα καλα
τι τσιμπισες μαν?Μερσί!
Σαλάτα νισουάζ με τόνο.τι τσιμπισες μαν?
μαζευω διαφορα για την οργανωση καθε προσφορα δεκτηΜοιράζει κυλότες η Ιωάννα; Ή δεν είδα καλά.
τρωγεται αυτο ρε μπαρμπα?Σαλάτα νισουάζ με τόνο.
Αναγκαστικά αγαπημένε μου ανιψιέ.τρωγεται αυτο ρε μπαρμπα?
Σημερα εχω σαντουιτς με σπιτικο ψωμι που θα το κανω με 2 καλαμακια κοτοπουλο,τυρακι,γαλοπουλα,μαρουλι,ντοματα,μουσταρδα ντιζον,μαγιονεζα χελμανς,μπουκοβο καυτερο,μια πρεζα ταμπασκο,σαλατα πληγουρι,πεπσι μαξ και πατατουλες τσιπς μακκεην
Σκέτο για με λάδι;Σαλάτα νισουάζ με τόνο.
Σημερα εχω σαντουιτς με σπιτικο ψωμι που θα το κανω με 2 καλαμακια κοτοπουλο,τυρακι,γαλοπουλα,μαρουλι,ντοματα,μουσταρδα ντιζον,μαγιονεζα χελμανς,μπουκοβο καυτερο,μια πρεζα ταμπασκο,σαλατα πληγουρι,πεπσι μαξ και πατατουλες τσιπς μακκεην
και τον προηγουμενο τα ιδια ελεγες ...
Καλό σεξ Μαντώ.Νοικοκυρες στους νοικοκυριδες όχι σε εμάς εδώ.Εμεις εδώ θέλουμε οπλακια παθιαρικα να ικανοποιούμε τα άρρωστα γούστα μας όχι την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.Επειδή η γυναίκα του σήμερα έχει περισσότερες από ποτέ υποχρεώσεις, νομίζω είμαι στο σωστό νήμα για να ρωτήσω την άποψή σας. Τελικά, τι είναι πιο σημαντικό- να είναι μια γυναίκα καλή νοικοκυρά ή να κάνει καλό σεξ;
Σκέτο για με λάδι;
τι αρχιδιες τρως ρε Αγιε;Με ελαφριά βινεγκρέτ.
μια κουταλια ταχινι με μελι και μονοποιλιακο
ρε μαλακες ολο για μοτοσακα μπαλα και ζιου ζιτσου θα μιλαμε εδω? εχει και κοπελες
αρχιδοκαμπος και κψμ που ελεγε ο σχωρεμενος καραμανος
Να μιλήσουμε για τέχνη...