ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.887
- Πόντοι
- 5.006
Τι τσιμπησες μάν;Τοσα "τσακω" πεφτουν εδω μεσα Κουτα,εππαγλματιες στο πλυσιμο
Τι τσιμπησες μάν;Τοσα "τσακω" πεφτουν εδω μεσα Κουτα,εππαγλματιες στο πλυσιμο
Γεμιστα εσυ,φετα,μπροκολο,ενα σαντουιτς με βραστο λουκανικο,και τωρα ροδι Λεγε τα δικα σουΤι τσιμπησες μάν;
Σήμερα μπέρδεμα σπανακόρυζο φέτα και κάτι σαγανακια για σπρώξιμο.Γεμιστα εσυ,φετα,μπροκολο,ενα σαντουιτς με βραστο λουκανικο,και τωρα ροδι Λεγε τα δικα σου
Τυπε, σε κάποια την τρώει η σούφρα της πάλι. Πες της (μεταξύ κάποιου πμ από αυτά που σου θάβει κόσμο) να βρει κάποια ασχολία σοβαρη στη ζωή της γιατί έχει αρχίσει και ρετάρει επικίνδυνα!Καλημερίζω τα αγαπητά μέλη του νήματος τούτου!
Στο πνευμα των ημερων θα σου φτιαξω εναν κλωνο της LGBTGMFMNDD κοινοτητας....Τιποτα κριειτορ,κι εγω βαρεθηκα χωρις συγκλωνο,δεν κανεις τα κουμαντα σου?Ο ντοντι τι απεγινε?Δεν αντεξε την τελευται υποβαθμιση?
Τοσα "τσακω" πεφτουν εδω μεσα Κουτα,εππαγλματιες στο πλυσιμο
Γελα,γελα Κουτα,σε λιγο που θα αρχισουν να πεφτουν τα υπονοουμενα για τις "μανικες" θα σου πω εγω
Να κάνω λοιπον μια παρεμβαση, οσον αφορα την thefemalecoach89.
Tελικα ο κοσμος ειναι πολυ μικρός.
Μετα απο συνομιλια μαζι της, αντιληφθηκαμε ότι γνωριζομαστε απο παλια, απο το τσατ του κοσμοπολιταν, όπου εμπαινα καποια χρονια πριν.
Εχουμε μιλησει μαλιστα και με καμερες. Ακομη την εχω στις επαφες μου στο σκαιπ.
Προβαινω σε αυτην την αποκαλυψη, κατοπιν δικης της αδειας.
??Καλημέρα ρε αλάνια..
Καλημερίζω ολους σας φίλου μου και τους αγαπούληδες και τους σαϊνηδες!
Εχουμε και μπόλικους
Έλα μαν βγήκαν τα σαλιγκάρια σταματήσανε η βροχές;
σημερα πρωτη μερα με ηλιο μετα απο 10+ μερες βροχη και σκοταδιαΈλα μαν βγήκαν τα σαλιγκάρια σταματήσανε η βροχές;
σημερα πρωτη μερα με ηλιο μετα απο 10+ μερες βροχη και σκοταδια
νταξει καλα μας παει