Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.633
- Πόντοι
- 3.656
ΑπλαςΑθηναιος εθεάθη σε καφε στο κεντρο της Αθηνας τρώγοντας γλυκάκι και αφήνοντας μπούρμπουαρ 0.01 σεντς
ΑπλαςΑθηναιος εθεάθη σε καφε στο κεντρο της Αθηνας τρώγοντας γλυκάκι και αφήνοντας μπούρμπουαρ 0.01 σεντς
Παντα ετσι ειναι οταν παει για καφε με τον Αντζελο κερναει και το νερακι
Μισό μισό το νεράκι όχι ολόκληρο.Παντα ετσι ειναι οταν παει για καφε με τον Αντζελο κερναει και το νερακι
ετσι ειναι σωστοΞΑπλας
γεια σου φιλε μου... απο οτι καταλαβα βενζιναδικο εχεις σωστα?Καλησπέρα σε όλο τον ωραίο κόσμο.
Ναι Τασσαρε.γεια σου φιλε μου... απο οτι καταλαβα βενζιναδικο εχεις σωστα?
εχω δυο τρομπες να σου στειλω εχεις χωρο?? δεν θελω χρηματα δωρεαν χορηγιαΝαι Τασσαρε.
Τι τρομπες Τασσαρε παλιές εννοείς?Χειροκίνητες η πιο καινούργιες?εχω δυο τρομπες να σου στειλω εχεις χωρο?? δεν θελω χρηματα δωρεαν χορηγια
oi τρομπες που εχω εγω φιλε ειναι συννηθως ανω των 40 χρονων δεν της λες καινουργιες; και ειναι με χερια και ποδιαΤι τρομπες Τασσαρε παλιές εννοείς?Χειροκίνητες η πιο καινούργιες?
Ναι κανένα πρόβλημα θέλω να πιστεύω.
εχω κατι οποψην μου ξερει απο λουσιμο πιστευω θα τα καταφερει και με το πλυστικο μηχανημαΠλυστη έμπειρο ψάχνω με προϋπηρεσία.Γνωριζουμε κάτι?
δουλευει φιλε οδηγος πολυ καλως ..κατσε να δω μηπωςς ξερει κανενανΈχεις κανέναν γνωστό όντως?
Οκ.Αν βρεις τίποτα πες μου και κανονίστε ρε να βγούμε για κάνα φαι.δουλευει φιλε δηγος πολυ καλως ..κατσε να δω μηπωςς ξερει κανεναν
Θα βρηκε κανενα πεσμενο κατω και φοβηθηκε να το βαλει στην τσεπη μην λερωθει,ταιριαζει η περιγραφη σουΑθηναιος εθεάθη σε καφε στο κεντρο της Αθηνας τρώγοντας γλυκάκι και αφήνοντας μπούρμπουαρ 0.01 σεντς
Ναι αλλα πως το βλεπεις εσυ μαν?Μισογεματο ή μισοαδειοΜισό μισό το νεράκι όχι ολόκληρο.
Τοσα "τσακω" πεφτουν εδω μεσα Κουτα,εππαγλματιες στο πλυσιμοΠλυστη έμπειρο ψάχνω με προϋπηρεσία.Γνωριζουμε κάτι?
Τιποτα κριειτορ,κι εγω βαρεθηκα χωρις συγκλωνο,δεν κανεις τα κουμαντα σου?Ο ντοντι τι απεγινε?Δεν αντεξε την τελευται υποβαθμιση?Σκυλοβαριεμαι ρε νιαμου....εχουμε κανενα καινουριο ρουφιανεμα,κανενα καινουριο "γυναικειο" ακαουντ;Κατι ρε πουστη μου να περασει η ωρα!!!