athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.302
- Πόντοι
- 12.756
μετα τον καφε ειχα να κανω κατι δουλειες...παπαρια με την βροχα αυριο τωρα
αυριο ναι το σαββατο ...θα κανεις δουλειες η θα μας δουλευης γενικωςμετα τον καφε ειχα να κανω κατι δουλειες...παπαρια με την βροχα αυριο τωρα
E αυριο Σαββατο,θα κανει μειωση ωραριου,θα δουλεψει μονο 48 ωρες Τασοαυριο ναι το σαββατο ...θα κανεις δουλειες η θα μας δουλευης γενικως
οχι ρε 2 δουλειες εχω να κανω κουρασηαυριο ναι το σαββατο ...θα κανεις δουλειες η θα μας δουλευης γενικως
να προσλαβεις βοηθο αλλιως θα κουραστης πολυοχι ρε 2 δουλειες εχω να κανω κουραση
Καφε-τσιγαρο?Ουσικι-ξηροκαρπια?Ταινια-ποπ κορν?Σπαω το κεφαλι μου να βρω τις 2 δουλειεςοχι ρε 2 δουλειες εχω να κανω κουραση
και αυτος τωρα της ψαχνειΚαφε-τσιγαρο?Ουσικι-ξηροκαρπια?Ταινια-ποπ κορν?Σπαω το κεφαλι μου να βρω τις 2 δουλειες
παλι η γυναικα σε τρεχει εεε... δεν την διωχνεις παλι 2-3-13 ημερες να βρεις την υσηχια σουρε καυλαντες πρωι εχω να κανω τις 2 δουλειες...
Ωχ καταλαβα,τουαλετα-εφημεριδαρε καυλαντες πρωι εχω να κανω τις 2 δουλειες...
μπα τον βλεπω λουλακι και μπουγαδα φουλ την γλητωσε το προηγουμενο σ/κΩχ καταλαβα,τουαλετα-εφημεριδα
ολα θα γινουν σε 10 ημερες βεβαια ετοιμασου για λαντζα γιατι τον αθηναιο θα τον πιασει το στομαχι του μετα την μασαμπουκα βεβαιως βεβαΙΩςΚαλησπέρα ομορφόπαιδα.
Δουλειές με βροχή του κώλου δουλειές είναι αλλά τέλος πάντων.
Κανονίστηκε το σουαρέ Τασσαρε?
Καραμαναρεεεεεεεεεεεε έρεε...
Μπραμπουςςςςςςςςςςςςς.
ΝΙΠΛΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
Koυτα το νου σου,το νημα ειναι για σκληρους δεςκαριολη.Αν δεν τα πας καλα με φασινα,μπουγαδα,μαγειρεμα,ξεσκονισμα και τα συναφη,να φυλαγεσαιΚαλησπέρα ομορφόπαιδα.
Δουλειές με βροχή του κώλου δουλειές είναι αλλά τέλος πάντων.
Κανονίστηκε το σουαρέ Τασσαρε?
Καραμαναρεεεεεεεεεεεε έρεε...
Μπραμπουςςςςςςςςςςςςς.
ΝΙΠΛΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
10 μερες απο την ημερα συνταξιοδοτησης του Ατενεζουολα θα γινουν σε 10 ημερες βεβαια ετοιμασου για λαντζα γιατι τον αθηναιο θα τον πιασει το στομαχι του μετα την μασαμπουκα βεβαιως βεβαΙΩς
εχει συνταξιοδοτηθει τωρααααααααα εδω και πολλα χρονια απο τα 18του .....απλος τωρα κανει κανα μαυρο μεροκαματο καθε 29 φεβρουαριουKoυτα το νου σου,το νημα ειναι για σκληρους δεςκαριολη.Αν δεν τα πας καλα με φασινα,μπουγαδα,μαγειρεμα,ξεσκονισμα και τα συναφη,να φυλαγεσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
10 μερες απο την ημερα συνταξιοδοτησης του Ατενεζου
κωλοπαιδα φιλε ολη την ημερα ξυνουν τα αρχιδια τους και δεν σεβονται εναν ανθρωπο που δουλευει ολη την ημερα που πινει 3-4 καφεδες μεχρι το μεσημερι και που εχει ανεστεναξει ολα τα κοφυ αειλαντ τον νοτιων προαστειωνρε καυλαντες
παντου πλεον που δουλευω υπαρχει και ενα κοφυ μπερυ...μονο κεντρο δεν μπορω να παω αλλα δεν πειραζεικωλοπαιδα φιλε ολη την ημερα ξυνουν τα αρχιδια τους και δεν σεβονται εναν ανθρωπο που δουλευει ολη την ημερα που πινει 3-4 καφεδες μεχρι το μεσημερι και που εχει ανεστεναξει ολα τα κοφυ αειλαντ τον νοτιων προαστειων
Kαλα που ειμαι εγω και σε υπερασπιζομαι να λες.Αλλιως αυτοι ειναι ικανοι να πουν οτι πιο πολλη ωρα εισαι στο μπου οταν δουλευεις παρα οταν δεν δουλευεις(1-2 μερες το χρονο δηλαδη)ρε καυλαντες
αλητες τι περιμενεις;δεν ξερουν απο 16ωρα,σκληρη δουλεια και 3 ωρες υπνο μονο το βραδυKαλα που ειμαι εγω και σε υπερασπιζομαι να λες.Αλλιως αυτοι ειναι ικανοι να πουν οτι πιο πολλη ωρα εισαι στο μπου οταν δουλευεις παρα οταν δεν δουλευεις(1-2 μερες το χρονο δηλαδη)