athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.302
- Πόντοι
- 12.756
αυριο πρωι καβαλα την χαγιαμπουσα και ελα να πιουμε καφεδαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αύριο για το τσάι που λέγαμε;
αυριο πρωι καβαλα την χαγιαμπουσα και ελα να πιουμε καφεδαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αύριο για το τσάι που λέγαμε;
Που ρε μεγάλο πευκοαυριο πρωι καβαλα την χαγιαμπουσα και ελα να πιουμε καφεδαρα
παω κοφυ μπερυ θα ανοιξω βαιμπερ να τα πουμεΠου ρε μεγάλο πευκο
Άνοιξε τοπαω κοφυ μπερυ θα ανοιξω βαιμπερ να τα πουμε
Σημερα δεν πηγα δουλεια
εδω δηλώνει οτι σας έλεγα τόσο καιρο ,τεμπελόσκυλο που ολοι ήμερα ειναι στα καφενεία και δουλεύει εμας τους απλούς μεροκαματιάρηδες ,μούρο στην λουγκρα....δεν θα περάσει ο καπιταλισμος και η εκμετάλλευσηπαω κοφυ μπερυ θα ανοιξω βαιμπερ να τα πουμε
εαν ξημερωματα Σαββατου προς Κυριακη 5 η ωρα το πρωι δεν δεις τον μεγαλο αγωνα μην ξαναμπεις εδω..αν μπεις να εισαι πλυμμενοςεδω δηλώνει οτι σας έλεγα τόσο καιρο ,τεμπελόσκυλο που ολοι ήμερα ειναι στα καφενεία και δουλεύει εμας τους απλούς μεροκαματιάρηδες ,μούρο στην λουγκρα....δεν θα περάσει ο καπιταλισμος και η εκμετάλλευση
Δεν πας να εξετασεις κανενα γατοπαρδο κτηνιατρεΠοιος ειναι μεγαλυτερος καταθλιπτικος;Πιξις ή Μπαρμπααυνανας;
Γατουλα τρεχα να τους το πεις....
εναν ειχαμε εδω και αυτος μας βγηκε λακ και πιστολακιΔεν πας να εξετασεις κανενα γατοπαρδο κτηνιατρε
Βλεπεις που αργει να μου απαντησει ο κτηνιατρος?Θα μου ετοιμαζει καμια ενεση για καλαζαρεναν ειχαμε εδω και αυτος μας βγηκε λακ και πιστολακι
Βρηκες υγρασια και ηρθες?(Ενεκα που δεν υπαρχει κανενας αλλος τωρα)Τσακωσαν τα σαλιγκαρια μαζευεστε μουνακια
εγω εχω βγει για σαφαρι και εχω στησει καραουλισαν τα σαλιγκαρια μαζευεστε μουνακια
Ευθανασια σου ετοιμαζω κοπρο....Βλεπεις που αργει να μου απαντησει ο κτηνιατρος?Θα μου ετοιμαζει καμια ενεση για καλαζαρ
Ευθανασια σου ετοιμαζω κοπρο....
Αφού έπιασε βροχή συνάδελφε.σαν τα σαλιγκαρια μαζευεστε μουνακια
ναι γαμωτο μου χαλασε τις δουλειες μουΑφού έπιασε βροχή συνάδελφε.
ποιες δουλειες ....η καρεκλα ανεσταναξεναι γαμωτο μου χαλασε τις δουλειες μου
Eννοεις χυθηκε ο καφες?ναι γαμωτο μου χαλασε τις δουλειες μου