Επειδη πλησιαζουν οι γιορτες και οπου να ναι θα αρχισουν να στολιζουν δεντρα και βαρκες και παγκακια και βιτρινες..Θα προβω σε μια ανοικτη προσκληση για τους πελατες του νηματος..ειστε λοιπον προσκεκλημενοι μετα των ελλεηνιδων σας στη βιλα μου στο saint moritz για ρεβεγιον πρωτοχρονιας.Θα υπαρχουν απειρα εδεσματα,η σαμπανια και τα πανακριβα κρασια θα ρεουν αφθονα,τα σπανια ουισκυ μου θα ειναι στη διαθεση σας οπως και το ειδικο δωματιο αφυγραντηρας των πουρων μου ανοικτο..ολες οι θερμαινομενες πισινες μου και τα τζακουζι θα ειναι σε πληρη λειτουργια και προσβασιμα σε ολους τους καλεσμενους..το σερβις θα γινει απο δεσποινιδες της πρωην εσσδ,της λατινικης αμερικης και της απω ανατολης.
Ειμαι υποχρεωμενος να αποκλεισω απο την εκδηλωση,για διαφορους λογους,καποιες κατηγοριες ατομων ετσι ωστε να μην ενοχληθουν οι υπολοιποι υψηλοι καλεσμενοι.
Αποκλειονται λοιπον οι κατωθι
Ηλικιωμενοι ανω των 48 ετων,αστεγοι,εξαρτημενοι απο διαφορες ουσιες(αλκοολ,καφεδες),θειοι και θειες,παμφαγοι,λουστροι,υποδικοι,σινεφιλ,τροφιμοι κλινικων και ιατροι αυτων,καντινιερηδες,πλεμπαιοι μεροκαματιαρηδες και μιξολοτζιστ-κοκτειλαδες(φυσικη απεχθεια).
περισσοτερα μεσω πμ με μπονους δωρο βιντεακι μαλεσκου.