Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.769
Πόντοι
5.006

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.288
Πόντοι
12.756

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.769
Πόντοι
5.006
Μη γελάς ρε μλκ και κανόνισε γαμιολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν φταιω ρε δουλεια,κατι υποχρεωσεις με γαμησε τις τελευταιες 3 βδομαδες :confused:
Ε ωραία άντε τώρα που γυρίζει

δεν φταιω ρε δουλεια,κατι υποχρεωσεις με γαμησε τις τελευταιες 3 βδομαδες :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.288
Πόντοι
12.756
Μη γελάς ρε μλκ και κανόνισε γαμιολα

τα φερουμε εξαρες :tooth:

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Επειδη πλησιαζουν οι γιορτες και οπου να ναι θα αρχισουν να στολιζουν δεντρα και βαρκες και παγκακια και βιτρινες..Θα προβω σε μια ανοικτη προσκληση για τους πελατες του νηματος..ειστε λοιπον προσκεκλημενοι μετα των ελλεηνιδων σας στη βιλα μου στο saint moritz για ρεβεγιον πρωτοχρονιας.Θα υπαρχουν απειρα εδεσματα,η σαμπανια και τα πανακριβα κρασια θα ρεουν αφθονα,τα σπανια ουισκυ μου θα ειναι στη διαθεση σας οπως και το ειδικο δωματιο αφυγραντηρας των πουρων μου ανοικτο..ολες οι θερμαινομενες πισινες μου και τα τζακουζι θα ειναι σε πληρη λειτουργια και προσβασιμα σε ολους τους καλεσμενους..το σερβις θα γινει απο δεσποινιδες της πρωην εσσδ,της λατινικης αμερικης και της απω ανατολης.
Ειμαι υποχρεωμενος να αποκλεισω απο την εκδηλωση,για διαφορους λογους,καποιες κατηγοριες ατομων ετσι ωστε να μην ενοχληθουν οι υπολοιποι υψηλοι καλεσμενοι.
Αποκλειονται λοιπον οι κατωθι
Ηλικιωμενοι ανω των 48 ετων,αστεγοι,εξαρτημενοι απο διαφορες ουσιες(αλκοολ,καφεδες),θειοι και θειες,παμφαγοι,λουστροι,υποδικοι,σινεφιλ,τροφιμοι κλινικων και ιατροι αυτων,καντινιερηδες,πλεμπαιοι μεροκαματιαρηδες και μιξολοτζιστ-κοκτειλαδες(φυσικη απεχθεια).
περισσοτερα μεσω πμ με μπονους δωρο βιντεακι μαλεσκου.
Δεν ήξερα ότι είμαστε γείτονες! Ε καλά τρόφιμοι κλινικών γιατροί playboys θα έρθουν σε εμένα!

εκλεισα τα 48 το καλοκαιρι :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Εσύ θα έρθεις στο δικό μου, αν θες σου δίνω και κλειδιά να πας!

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Λοιπόν ερώτηση στη διοίκηση: Για να μην το σκάω κάθε ΣΚ κρυφά από την κλινική δεν μου δίνετε άδεια να βγαίνω από την πόρτα σαν ανθρωπος?

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Λοιπόν ερώτηση στη διοίκηση: Για να μην το σκάω κάθε ΣΚ κρυφά από την κλινική δεν μου δίνετε άδεια να βγαίνω από την πόρτα σαν ανθρωπος?
Θα ενημερώσω τον Δρ. Αυγοντολόρεθ να σας δίνει εξοδόχαρτα. :)

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Θα ενημερώσω τον Δρ. Αυγοντολόρεθ να σας δίνει εξοδόχαρτα. :)
Ευχαριστώ πάρα πολύ! :) Να μπορώ να ντυθώ και σαν άνθρωπος, γιατί γραβάτες σκαρπίνια κλπ με εμποδίζουν να πηδήξω κάγκελα να τρέχω στα χόρτα...

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Ευχαριστώ πάρα πολύ! :) Να μπορώ να ντυθώ και σαν άνθρωπος, γιατί γραβάτες σκαρπίνια κλπ με εμποδίζουν να πηδήξω κάγκελα να τρέχω στα χόρτα...
χορτα δεν εχουμε :angry: μπορει να λειπει ο μακαριτης που ειχε τα προβοσκιδουχα που εβοσκαν ... αλλα εγω ο ιδιος εβαλα ειδικο στα κουρεματα πιστολακια βαφες κλπ και το εκανε γυαλι :springsmile:

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
χορτα δεν εχουμε :angry: μπορει να λειπει ο μακαριτης που ειχε τα προβοσκιδουχα που εβοσκαν ... αλλα εγω ο ιδιος εβαλα ειδικο στα κουρεματα πιστολακια βαφες κλπ και το εκανε γυαλι :springsmile:
Μπορεί επειδή είναι έξω από τα κάγκελα να μην είναι στην αρμοδιότητα του!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.996
Πόντοι
22.785
Παίρνω όλα τα χάπια μου! Τα πάντα όλα! Τι άλλο να πάρω είπαμε όλα τα έχω δοκιμάστητει, με τα χάπια είμαι από το σταθερό προς το καλύτερο!
Δεν βλέπω τό αναμενόμενο αποτέλεσμα....
Η διαρκής επιτροπή αξιολόγησης θα αξιολόγηση εκ νέου την κατάσταση.....

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Δεν βλέπω τό αναμενόμενο αποτέλεσμα....
Η διαρκής επιτροπή αξιολόγησης θα αξιολόγηση εκ νέου την κατάσταση.....
Με βλέπω φάση εξπρες του μεσονυκτίου θα ντυθω γιατρός αντι για μπάτσος και θα δραπετεύσω! χαζχαχχααχαχα

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Με βλέπω φάση εξπρες του μεσονυκτίου θα ντυθω γιατρός αντι για μπάτσος και θα δραπετεύσω! χαζχαχχααχαχα
kanonise paixth giati η κλινικη ακομα και στης υπηρεσιες φυλαξης διαθετη απο σεκιουριτι vips μεχρι ΟΥΚ σε βλεπω στην καρεκλιτσα μετα με τα κουμπακια μασαζ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.996
Πόντοι
22.785
kanonise paixth giati η κλινικη ακομα και στης υπηρεσιες φυλαξης διαθετη απο σεκιουριτι vips μεχρι ΟΥΚ σε βλεπω στην καρεκλιτσα μετα με τα κουμπακια μασαζ
Παρακαλώ μην τρομάζετε τον ασθενή..,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom