TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
την γαμησαμε με κριτσινια θα την βγαλουμεθα κερασει Σεσκουλιαρης θα φαμε με χρυσα κουταλια
την γαμησαμε με κριτσινια θα την βγαλουμεθα κερασει Σεσκουλιαρης θα φαμε με χρυσα κουταλια
Ναι άντε μην έρθει ο χειμώνας ρε καργιολη από το καλοκαίρι το λεςμεσα ρει θα κανονιστει μαζωξη να μπορουμε ολοι
δεν φταιω ρε δουλεια,κατι υποχρεωσεις με γαμησε τις τελευταιες 3 βδομαδεςΝαι άντε μην έρθει ο χειμώνας ρε καργιολη από το καλοκαίρι το λες
Ε ωραία άντε τώρα που γυρίζειδεν φταιω ρε δουλεια,κατι υποχρεωσεις με γαμησε τις τελευταιες 3 βδομαδες
Ε ωραία άντε τώρα που γυρίζειδεν φταιω ρε δουλεια,κατι υποχρεωσεις με γαμησε τις τελευταιες 3 βδομαδες
τα φερουμε εξαρεςΜη γελάς ρε μλκ και κανόνισε γαμιολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ωραία άντε τώρα που γυρίζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ωραία άντε τώρα που γυρίζει
Ναι να μας δώσει και το 5 ο βούλιας.τα φερουμε εξαρες
Πες μου ότι δεν προλαβαίνεις ούτε καφέ να πιείςδεν φταιω ρε δουλεια,κατι υποχρεωσεις με γαμησε τις τελευταιες 3 βδομαδες
Γεια σου ρε φιλαράκι μου και μάγκα μου!Καλημέρες
Δεν ήξερα ότι είμαστε γείτονες! Ε καλά τρόφιμοι κλινικών γιατροί playboys θα έρθουν σε εμένα!Επειδη πλησιαζουν οι γιορτες και οπου να ναι θα αρχισουν να στολιζουν δεντρα και βαρκες και παγκακια και βιτρινες..Θα προβω σε μια ανοικτη προσκληση για τους πελατες του νηματος..ειστε λοιπον προσκεκλημενοι μετα των ελλεηνιδων σας στη βιλα μου στο saint moritz για ρεβεγιον πρωτοχρονιας.Θα υπαρχουν απειρα εδεσματα,η σαμπανια και τα πανακριβα κρασια θα ρεουν αφθονα,τα σπανια ουισκυ μου θα ειναι στη διαθεση σας οπως και το ειδικο δωματιο αφυγραντηρας των πουρων μου ανοικτο..ολες οι θερμαινομενες πισινες μου και τα τζακουζι θα ειναι σε πληρη λειτουργια και προσβασιμα σε ολους τους καλεσμενους..το σερβις θα γινει απο δεσποινιδες της πρωην εσσδ,της λατινικης αμερικης και της απω ανατολης.
Ειμαι υποχρεωμενος να αποκλεισω απο την εκδηλωση,για διαφορους λογους,καποιες κατηγοριες ατομων ετσι ωστε να μην ενοχληθουν οι υπολοιποι υψηλοι καλεσμενοι.
Αποκλειονται λοιπον οι κατωθι
Ηλικιωμενοι ανω των 48 ετων,αστεγοι,εξαρτημενοι απο διαφορες ουσιες(αλκοολ,καφεδες),θειοι και θειες,παμφαγοι,λουστροι,υποδικοι,σινεφιλ,τροφιμοι κλινικων και ιατροι αυτων,καντινιερηδες,πλεμπαιοι μεροκαματιαρηδες και μιξολοτζιστ-κοκτειλαδες(φυσικη απεχθεια).
περισσοτερα μεσω πμ με μπονους δωρο βιντεακι μαλεσκου.
Εσύ θα έρθεις στο δικό μου, αν θες σου δίνω και κλειδιά να πας!εκλεισα τα 48 το καλοκαιρι
Θα ενημερώσω τον Δρ. Αυγοντολόρεθ να σας δίνει εξοδόχαρτα.Λοιπόν ερώτηση στη διοίκηση: Για να μην το σκάω κάθε ΣΚ κρυφά από την κλινική δεν μου δίνετε άδεια να βγαίνω από την πόρτα σαν ανθρωπος?
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Να μπορώ να ντυθώ και σαν άνθρωπος, γιατί γραβάτες σκαρπίνια κλπ με εμποδίζουν να πηδήξω κάγκελα να τρέχω στα χόρτα...Θα ενημερώσω τον Δρ. Αυγοντολόρεθ να σας δίνει εξοδόχαρτα.
χορτα δεν εχουμε μπορει να λειπει ο μακαριτης που ειχε τα προβοσκιδουχα που εβοσκαν ... αλλα εγω ο ιδιος εβαλα ειδικο στα κουρεματα πιστολακια βαφες κλπ και το εκανε γυαλιΕυχαριστώ πάρα πολύ! Να μπορώ να ντυθώ και σαν άνθρωπος, γιατί γραβάτες σκαρπίνια κλπ με εμποδίζουν να πηδήξω κάγκελα να τρέχω στα χόρτα...
Μπορεί επειδή είναι έξω από τα κάγκελα να μην είναι στην αρμοδιότητα του!χορτα δεν εχουμε μπορει να λειπει ο μακαριτης που ειχε τα προβοσκιδουχα που εβοσκαν ... αλλα εγω ο ιδιος εβαλα ειδικο στα κουρεματα πιστολακια βαφες κλπ και το εκανε γυαλι
τεμπελης ειναιΜπορεί επειδή είναι έξω από τα κάγκελα να μην είναι στην αρμοδιότητα του!
Σε αυτά δεν μπορώ να επέμβω! Οι αρμόδιοι ας κάνουν τις επιπλήξεις!τεμπελης ειναι
Δεν βλέπω τό αναμενόμενο αποτέλεσμα....Παίρνω όλα τα χάπια μου! Τα πάντα όλα! Τι άλλο να πάρω είπαμε όλα τα έχω δοκιμάστητει, με τα χάπια είμαι από το σταθερό προς το καλύτερο!
Με βλέπω φάση εξπρες του μεσονυκτίου θα ντυθω γιατρός αντι για μπάτσος και θα δραπετεύσω! χαζχαχχααχαχαΔεν βλέπω τό αναμενόμενο αποτέλεσμα....
Η διαρκής επιτροπή αξιολόγησης θα αξιολόγηση εκ νέου την κατάσταση.....
kanonise paixth giati η κλινικη ακομα και στης υπηρεσιες φυλαξης διαθετη απο σεκιουριτι vips μεχρι ΟΥΚ σε βλεπω στην καρεκλιτσα μετα με τα κουμπακια μασαζΜε βλέπω φάση εξπρες του μεσονυκτίου θα ντυθω γιατρός αντι για μπάτσος και θα δραπετεύσω! χαζχαχχααχαχα
Παρακαλώ μην τρομάζετε τον ασθενή..,kanonise paixth giati η κλινικη ακομα και στης υπηρεσιες φυλαξης διαθετη απο σεκιουριτι vips μεχρι ΟΥΚ σε βλεπω στην καρεκλιτσα μετα με τα κουμπακια μασαζ