Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.404
- Πόντοι
- 28.246
Καφέ πήρα απ' έξω, αδερφέ. Ο Ατενέζος δεν έχει ανοίξει ακόμα να βάλει το μπρίκι στην φωτιά.
Και εγώ από έξω στη δουλειά ο Αθηναίος στα αρχιδια του.Καφέ πήρα απ' έξω, αδερφέ. Ο Ατενέζος δεν έχει ανοίξει ακόμα να βάλει το μπρίκι στην φωτιά.
Καλημέρες... και στον άρχοντα Καραμάνη
Όχι φίλε στα ψηλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στολο είσαι;
Ωραια πάρε και Γκοφρετες από το γλομπεαρχηΌχι φίλε στα ψηλά
αυριο στο υπογειο δουλεια θα ΚΑΝΕΙς παρεα στους αρουραιουςΌχι φίλε στα ψηλά
Λακης;banαρισμενο εθνικοφρων μελος της αγροτιας,απειλει να ανατιναχθει στην πλατεια συνταγματος...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ????
καλησπέρα Ανάπτυξη, είμαι ο Πράιμ Μίνιστερ
σε άλλο τομέα σε περιμέναμε, αλλού ήρθες
banαρισμενο εθνικοφρων μελος της αγροτιας,απειλει να ανατιναχθει στην πλατεια συνταγματος...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ????
να μου το θυμηθεις θα σε διαβασουμε στις εφημεριδες...θα νευριασει η κατατρελη και θα σε μαχαιρωσει πολλες φορες καποια στιγμη@alex71 πλακωθηκα με την γκομενα και ανεβαζει στο φουμπου κατι μαλακιες αντρες=γουρουνια και τετοια
λεω να περασω με τη μηχανη και να στειλω κανενα τουβλο στη τζαμαρια της πολυκατοικιας της
ποια ειναι η νομικη σου συμβουλη?
Ανεβασε στο δικο σου φουμπου γυναικες=πουτανες και τετοια@alex71 πλακωθηκα με την γκομενα και ανεβαζει στο φουμπου κατι μαλακιες αντρες=γουρουνια και τετοια
λεω να περασω με τη μηχανη και να στειλω κανενα τουβλο στη τζαμαρια της πολυκατοικιας της
ποια ειναι η νομικη σου συμβουλη?
θα καρφωθω και ποιος ημουν ο μαλακας ο μακαριτηςνα μου το θυμηθεις θα σε διαβασουμε στις εφημεριδες...θα νευριασει η κατατρελη και θα σε μαχαιρωσει πολλες φορες καποια στιγμη
και να ηταν μονο αυτος ,πολύ δουλεια πολύ δουλεια εχει πεσει
Κοιτάξτε φίλοι μου πού γυρνάει ο ασθενής του του 204...
Είναι δυνατόν πρέπει να τον επαναφέρουμε στην τάξη..
Δεν ηξερα οτι υπηρχαν σπιτικες πουτανες...σαν τη σπιτικη σπανακοπιτα ενα πραγμα.
Κοιτάξτε φίλοι μου πού γυρνάει ο ασθενής του του 204...
Είναι δυνατόν πρέπει να τον επαναφέρουμε στην τάξη..