The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
για νομικές συμβουλές θα σας προτείνω τον alex71 ... εξαίρετος νομικός
Έχουμε θέμα απόστασης.
για νομικές συμβουλές θα σας προτείνω τον alex71 ... εξαίρετος νομικός
Που χαθηκες?Υπάρχει ακόμη Κορασίδης;
Ξέρω ότι έκλεισε πριν 3252 χρόνια...![]()
εσείς που κατοικείτε ?Έχουμε θέμα απόστασης.![]()
Που χαθηκες?![]()
εσείς που κατοικείτε ?
Επειδη δεν κοβω να το γραψανε...Αυτος 1-0ποιος;
Κυλικειο?Γιατι εναν καντινιερη εχουμε.Να ετοιμαζομαστε για φραντσαιζΆνοιξαν τα σχολεία και είναι απασχολημένος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διόνυσο Αττικής.![]()
Κυλικειο?Γιατι εναν καντινιερη εχουμε.Να ετοιμαζομαστε για φραντσαιζ![]()
Δουλειά και άλλα...Που χαθηκες?![]()
Τι τσιμπήσες μάν;Που χαθηκες?![]()
Kανελονια,μπροκολο,φετα,ενα γλυκο τωραΤι τσιμπήσες μάν;
ποσους ηπιες;Επειδη δεν κοβω να το γραψανε...Αυτος 1-0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κυλικειο?Γιατι εναν καντινιερη εχουμε.Να ετοιμαζομαστε για φραντσαιζ![]()
3(διπλο ελληνικο,φραπε,φρεντο εσπρεσσο τωρα παω για 4ο).Σχολια που θα περιεχουν σεξιστικο περιεχομενο με βαση την φραση"Ποσους ηπιες" θα παραθετονται και θα απαντωνται αμεσα,παρε και 2-3 δικηγορους για μπουγαδαποσους ηπιες;![]()
Το ίδιο ισχύει και το τσίμπησες....3(διπλο ελληνικο,φραπε,φρεντο εσπρεσσο τωρα παω για 4ο).Σχολια που θα περιεχουν σεξιστικο περιεχομενο με βαση την φραση"Ποσους ηπιες" θα παραθετονται και θα απαντωνται αμεσα,παρε και 2-3 δικηγορους για μπουγαδα![]()
![]()
![]()
Τι τσιμπήσες μάν;
Εν τω μεταξυ ο Αντζελο που αφανιζει ολοκληρο κοπαδι,παντα χρησιμοποιει το τσιμπησες για το φαγητο,να μην καρφωνεται.Σαν τον Παπαγιαννοπουλο στην ταινιαΤο ίδιο ισχύει και το τσίμπησες....![]()
το σωστο να λέγετεθα σας προτείνω τον alex71 ... εξαίρετος στα πιπινια
την επόμενη φορά που θα παραποιήσετε ποστάρισμά μου θα έχετε νομικές συνέπειες "κύριε" ... ξηγηθήκαμε ?το σωστο να λέγετε![]()
καλα ρε τυπε τα κανελόνια με το μπρόκολο που κολλάνε?Kανελονια,μπροκολο,φετα,ενα γλυκο τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
αυτος ειναι ο σκοπος μου θα βαλω τον αλεξ στην υπεράσπισητην επόμενη φορά που θα παραποιήσετε ποστάρισμά μου θα έχετε νομικές συνέπειες "κύριε" ... ξηγηθήκαμε ?
απλά να το θυμάσαι αυτό που σου έγραψααυτος ειναι ο σκοπος μου θα βαλω τον αλεξ στην υπεράσπιση![]()
απλά να το θυμάσαι αυτό που σου έγραψα
εγώ είμαι πακιστανό και εκεί ό,τι λέμε το πράττουμε κιόλας ...