The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
για νομικές συμβουλές θα σας προτείνω τον alex71 ... εξαίρετος νομικός
Έχουμε θέμα απόστασης.
για νομικές συμβουλές θα σας προτείνω τον alex71 ... εξαίρετος νομικός
Που χαθηκες?Υπάρχει ακόμη Κορασίδης;
Ξέρω ότι έκλεισε πριν 3252 χρόνια...
εσείς που κατοικείτε ?Έχουμε θέμα απόστασης.
Που χαθηκες?
εσείς που κατοικείτε ?
Επειδη δεν κοβω να το γραψανε...Αυτος 1-0ποιος;
Κυλικειο?Γιατι εναν καντινιερη εχουμε.Να ετοιμαζομαστε για φραντσαιζΆνοιξαν τα σχολεία και είναι απασχολημένος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διόνυσο Αττικής.
Κυλικειο?Γιατι εναν καντινιερη εχουμε.Να ετοιμαζομαστε για φραντσαιζ
Δουλειά και άλλα...Που χαθηκες?
Τι τσιμπήσες μάν;Που χαθηκες?
Kανελονια,μπροκολο,φετα,ενα γλυκο τωραΤι τσιμπήσες μάν;
ποσους ηπιες;Επειδη δεν κοβω να το γραψανε...Αυτος 1-0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κυλικειο?Γιατι εναν καντινιερη εχουμε.Να ετοιμαζομαστε για φραντσαιζ
3(διπλο ελληνικο,φραπε,φρεντο εσπρεσσο τωρα παω για 4ο).Σχολια που θα περιεχουν σεξιστικο περιεχομενο με βαση την φραση"Ποσους ηπιες" θα παραθετονται και θα απαντωνται αμεσα,παρε και 2-3 δικηγορους για μπουγαδαποσους ηπιες;
Το ίδιο ισχύει και το τσίμπησες....3(διπλο ελληνικο,φραπε,φρεντο εσπρεσσο τωρα παω για 4ο).Σχολια που θα περιεχουν σεξιστικο περιεχομενο με βαση την φραση"Ποσους ηπιες" θα παραθετονται και θα απαντωνται αμεσα,παρε και 2-3 δικηγορους για μπουγαδα
Τι τσιμπήσες μάν;
Εν τω μεταξυ ο Αντζελο που αφανιζει ολοκληρο κοπαδι,παντα χρησιμοποιει το τσιμπησες για το φαγητο,να μην καρφωνεται.Σαν τον Παπαγιαννοπουλο στην ταινιαΤο ίδιο ισχύει και το τσίμπησες....
το σωστο να λέγετεθα σας προτείνω τον alex71 ... εξαίρετος στα πιπινια
την επόμενη φορά που θα παραποιήσετε ποστάρισμά μου θα έχετε νομικές συνέπειες "κύριε" ... ξηγηθήκαμε ?το σωστο να λέγετε
καλα ρε τυπε τα κανελόνια με το μπρόκολο που κολλάνε? υ.γ τι γλυκο?Kανελονια,μπροκολο,φετα,ενα γλυκο τωρα
αυτος ειναι ο σκοπος μου θα βαλω τον αλεξ στην υπεράσπισητην επόμενη φορά που θα παραποιήσετε ποστάρισμά μου θα έχετε νομικές συνέπειες "κύριε" ... ξηγηθήκαμε ?
απλά να το θυμάσαι αυτό που σου έγραψααυτος ειναι ο σκοπος μου θα βαλω τον αλεξ στην υπεράσπιση
απλά να το θυμάσαι αυτό που σου έγραψα
εγώ είμαι πακιστανό και εκεί ό,τι λέμε το πράττουμε κιόλας ...