TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Πάνε οι μνηστήρες αύριο θα βγει δελτίο τύπου
Πάνε οι μνηστήρες αύριο θα βγει δελτίο τύπου
Κρατουμενος στον ταφο του Ινδου;;;;;;;;;;;;;;;Σιγα-σιγα θα τον δεσουν χειροποδαρα και θα του φορεσουν πρασινη φανελα.
Ωχ,πέσανε σε old school tactics τύποΟλοι οι συλληφθέντες να έχουν βγάλει τις ζώνες και τα κορδόνια απο τα παπούτσια τους.
Σε όσους δεν έχουν ληφθεί δακτυλικά αποτυπώματα δεξιά για φωτογραφία αριστερά.
......................και φέρτε μου και έναν τηλεφωνικό κατάλογο.............. ?
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την στιγμή του βαράνε τατού με πράσινο τριφύλλι στο μέτωπο.
Επειδη δεν εχω προχειρο δικηγορο,μπορω να ρθω με ενα καφεδακι στο χεριελα στη γαδα ρε με τους δικηγορους σου...δειλε!!!!
παρε τον Αλεχ κανει 24ωρο σερβις και μεταΕπειδη δεν εχω προχειρο δικηγορο,μπορω να ρθω με ενα καφεδακι στο χερι
Μπας κι εχεις μπερδεψει το λεπτοδεικτη ρε νιμου και νομιζεις οτι περνανε ωρες αντι για λεπταεπιτελους σχολασα μετα απο 16 ωρες και ο Σεσκουλας ψωλαρμενιζει
μας δουλεύει ,δεν το πειρες χαμπάρι στα καφενέ τριγυρνά και το παίζει οτι δουλεύει για να του πάρουμε το xboxΜπας κι εχεις μπερδεψει το λεπτοδεικτη ρε νιμου και νομιζεις οτι περνανε ωρες αντι για λεπτα
Ανεπιβεβαίωτες και πάλι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τριφύλλι ολοκληρώθηκε, και επειδή ο κ. Τρουφάκης αρνείται και πάλι να συνεργαστεί, θα του χτυπήσουν και το "χόρτο μαγικό" στο στήθος με κεφαλαία.
Αυτό παραπάει.....συνέταξα ομάδα κρούσης για μπούκα σε εχθρικό έδαφος να γλυτώσουμε τον σύγγαυρο troubΑνεπιβεβαίωτες και πάλι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τριφύλλι ολοκληρώθηκε, και επειδή ο κ. Τρουφάκης αρνείται και πάλι να συνεργαστεί, θα του χτυπήσουν και το "χόρτο μαγικό" στο στήθος με κεφαλαία.
Μόνο «γκαζόν» κουρεύωΜπορείτε να κόψετε ένα δέντρο σας παρακαλώ πολύ είναι εντός λεκανοπεδίου θα πληρωθείτε..
Μπας κι εχεις μπερδεψει το λεπτοδεικτη ρε νιμου και νομιζεις οτι περνανε ωρες αντι για λεπτα
Θελω κι εγω Χριστουγεννα,σε πιο σκουρο μαλλι αν γινεταιγια τον κ.Αθηναίο έφτασαν τα Χριστούγεννα
Θελω κι εγω Χριστουγεννα,σε πιο σκουρο μαλλι αν γινεται
Αυτή δεν είναι η Μεξικάνα που λέει τον καιρό?κατι τέτοιο σου κάνει;
Αυτή δεν είναι η Μεξικάνα που λέει τον καιρό?