Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
είχα ένα meeting σήμερα που με καθυστέρησε ... καλησπέρα σας!@nana1003 που εισαι? μας λείπεις
είχα ένα meeting σήμερα που με καθυστέρησε ... καλησπέρα σας!@nana1003 που εισαι? μας λείπεις
Αναφορά για συκοφαντική δυσφήμιση, κομπρεσέρ, κλασέρ και ντονέρ.αντε ρε ψοφιμι ,που μας δουλεύεις αφου σε ειδαν σε καφε στα νοτια προαστια
Καλησπέρα σας.είχα ένα meeting σήμερα που με καθυστέρησε ... καλησπέρα σας!
πολύ πρωτότυπη πρόταση για τις δικές μου προσλαμβάνουσες ... σας ευχαριστώΚαλησπέρα σας.
Έχω και βάρκα, πάμε για πυροφάνι;
Βλέπω πως όλοι οι κατηγορούμενοι δίνουν το παρών εδώ,εκτός από τον troubakh...τι απέγινε,στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ είναι, ή φυγαδεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και αγνοείται?
Καλύτερα να τον πήγαιναν στα κρατητήρια παρά στον πράσινο τάφο να κοιτά το θύρα 13 1966 πίσω από την μπασκέταΑντιστάθηκε και τον κατέβασαν στον τάφο του Ινδού. Έκτοτε αγνοείται.
Προφανώς θα έκριναν ως μεγαλύτερο βασανιστήριο το δεύτερο.Καλύτερα να τον πήγαιναν στα κρατητήρια παρά στον πράσινο τάφο να κοιτά το θύρα 13 1966 πίσω από την μπασκέτα
Oυτε η Γκεσταπο δεν θα του επεβαλε τετοιο μαρτυριο.Καλύτερα να τον πήγαιναν στα κρατητήρια παρά στον πράσινο τάφο να κοιτά το θύρα 13 1966 πίσω από την μπασκέτα
Μέχρι και στο Γκουαντάναμο φέρονται καλύτερα στους κρατούμενους.Oυτε η Γκεσταπο δεν θα του επεβαλε τετοιο μαρτυριο.
Καλησπέρα και σε σας τουλάχιστον κάντε μας μια ενημέρωση οτι θα καθυστερήσετε γιατι ανησυχούμεείχα ένα meeting σήμερα που με καθυστέρησε ... καλησπέρα σας!
προσπαθείς να ρίξεις σταχτή στα ματιά μας ,καπιταλ μουτρο τσακοεπιτελους σχολασα μετα απο 16 ωρες και ο Σεσκουλας ψωλαρμενιζει
Κρατουμενος στον ταφο του Ινδου;;;;;;;;;;;;;;;Σιγα-σιγα θα τον δεσουν χειροποδαρα και θα του φορεσουν πρασινη φανελα.Μέχρι και στο Γκουαντάναμο φέρονται καλύτερα στους κρατούμενους.
Ο ελπίζων ζώντας αποθνήσκει χέζοντας........Εμενα μου λειπει αυτη η Νανα.
Αναφορά για συκοφαντική δυσφήμιση, κομπρεσέρ, κλασέρ και ντονέρ.
Γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ!
miam miam miam
Κουμπαρεεεε ήμουν στο μπιλ με την γυναίκαπροσπαθείς να ρίξεις σταχτή στα ματιά μας ,καπιταλ μουτρο τσακο
Κουμπαρεεεε ήμουν στο μπιλ με την γυναίκα