διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Ασε κάτω το δεκάρικο μου ρεεεεεεε!!!!
Ασε κάτω το δεκάρικο μου ρεεεεεεε!!!!
Να πήγαινα δηλαδή στο σπίτι του; Πολύ επικίνδυνο...δε του ειπες τυπε? ψαξε στο google maps ποιο σπιτι εχει τη μεγαλυτερη πισινα και ελα εκει
θα καταληξει στου τρουμπακη...και την εχει και αδεια...δε του ειπες τυπε? ψαξε στο google maps ποιο σπιτι εχει τη μεγαλυτερη πισινα και ελα εκει
σιγα μην ηταν σπιτι του!Να πήγαινα δηλαδή στο σπίτι του; Πολύ επικίνδυνο...
Δυστυχως, λερωθηκα ηδη, επεσα στην παγιδα του.Τυπε θα πρωτοτυπησω και θα μιλησω σοβαρα για μια φορα εδω μεσα....επειδη μου βγαζεις οτι εισαι σωστο ατομακι το μεγαλυτερο λαθος που μπορεις να κανεις ειναι να ασχοληθεις με ενα αναρχιδο σκατο.Στο τελος θα λερωθεις και εσυ...
Στην ζωή δεν μπορούμε να έχουμε ότι υπερθέλουμε παιδί μουυπερθελω
δε πειραζει τυπε και σε αδεια πισινα τσιμεντωνουμε και μετα περιμενουμε τις βροχεςθα καταληξει στου τρουμπακη...και την εχει και αδεια...
Έτσι διατείνεται. Και να ξέρετε ότι γράφει μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ.σιγα μην ηταν σπιτι του!
Σας λυπαμαι ειλικρινα. Θελετε πολλα κυβικα νερο, για να ξεπλυνετε το αρχιδι που θα σας εχει κλασει.Εμένα με πάει κορδέλα από εχθές που μου ζήτησε διεύθυνση για ραντεβού θανάτου.
Να κάτσεις ήσυχα εδώ, στην θαλπωρή του νήματος τούτου, τα paper-work με κουράζουνε και το ξέρειςΝα πήγαινα δηλαδή στο σπίτι του; Πολύ επικίνδυνο...
ο αλεξ θα μας υπερασπιστει η λογω πολιτικων πεποιθησεων θα προτιμησει το μπαρμπα?Έτσι διατείνεται. Και να ξέρετε ότι γράφει μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
τυπε δε θα τα πεταξουμε! θα τα βαλουμε στην πισινα που θα τον πνιξει. αν και ουτε το νερο που θα τον πνιξει αξιζει να πληρωσουμεΣας λυπαμαι ειλικρινα. Θελετε πολλα κυβικα νερο, για να ξεπλυνετε το αρχιδι που θα σας εχει κλασει.
Δυστυχως, λερωθηκα ηδη, επεσα στην παγιδα του.
Αδεια ειναι η πισινα στο Σεν τροπε. Η πισινα στο Μονακο ειναι παντα γεματη.θα καταληξει στου τρουμπακη...και την εχει και αδεια...
Να κάτσεις ήσυχα εδώ, στην θαλπωρή του νήματος τούτου, τα paper-work με κουράζουνε και το ξέρεις