Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 14.936
Μας ματιασαν γαμω την τυχη μου..μην δουνε ομαδα δεμενη κατευθειαν μουτζα..λειπει Πακμαν επισης μου λειπει ο Νιπλακος μου
Μας ματιασαν γαμω την τυχη μου..μην δουνε ομαδα δεμενη κατευθειαν μουτζα..λειπει Πακμαν επισης μου λειπει ο Νιπλακος μου
τα βλεπεις που καλα σε λεω τσιπη???!!!!τον αλλο θες να τα διοργανωσει!!!να μπει ο νιπλης ρε moynhdes και να δωσει μια μεγαλη δεξιωση να παμε ολοι με παπιον....
ρε βιρλα με εχεις παρεξηγησει....τα βλεπεις που καλα σε λεω τσιπη???!!!!τον αλλο θες να τα διοργανωσει!!!
μπορεις να εξιλεωθεις στελνοντας 509 ευρω...ρε βιρλα με εχεις παρεξηγησει....
Τον παρεξηγησατε!τα βλεπεις που καλα σε λεω τσιπη???!!!!τον αλλο θες να τα διοργανωσει!!!
μπορεις να εξιλεωθεις στελνοντας 509 ευρω...
μπορεις να εξιλεωθείς στέλνοντας ενα ipadμπορεις να εξιλεωθεις στελνοντας 509 ευρω...
δεν εξιλεωνεσαι με 10 ευρω... πρεπει να εισαι απλας
εσυ ρε κοζα νοστρα εχεις λεφταμπορεις να εξιλεωθείς στέλνοντας ενα ipad
του ατζελο ειναι αυτο ρε moynhδεν εξιλεωνεσαι με 10 ευρω... πρεπει να εισαι απλας
μου εχει στοιχισει οσο ενας ελεφανταςτο ατζελο ειναι αυτο ρε moynh
μα με εχει πρηξει τοσα χρονια με τα εκατομμυρια του και τις βιλες του και τα κοτερα του!!!!μου θελει και παπιον...που μεχρι πριν 2 χρονια εδενε το παντελονι του με σχοινι να μη του πεσει!!!Τον παρεξηγησατε!
Μαζεύει λεφτά για το μονόπετρο με το οποίο θα ζητήσει τοκώλοχέρι της αγαπημένης του.
τοκανα κοπυ πειστ το ποστ αυτο μιλησα και με της δικηγορινες μου και δευτερα θα σε καλεσει η ασφαλεια....δεν παιζω με αυταμα με εχει πρηξει τοσα χρονια με τα εκατομμυρια του και τις βιλες του και τα κοτερα του!!!!μου θελει και παπιον...που μεχρι πριν 2 χρονια εδενε το παντελονι του με σχοινι να μη του πεσει!!!
ο Μπαρμπας που το φυσαει το χρημα θα μου κανει δωρο το χβοξ λες;γιατι εδω ειστε ολοι μουνηδες τελικατοκανα κοπυ πειστ το ποστ αυτο μιλησα και με της δικηγορινες μου και δευτερα θα σε καλεσει η ασφαλεια....δεν παιζω με αυτα
αρρωστησε λιγοΡε νιαμου τι επαθε ο Αντζελας μην σας σκισει η νομικη μου ομαδα;
να σου στειλω μια ζωνη να πατσισουμε?τοκανα κοπυ πειστ το ποστ αυτο μιλησα και με της δικηγορινες μου και δευτερα θα σε καλεσει η ασφαλεια....δεν παιζω με αυτα
Χαίρετε κι από εδώ.Τη καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους του νήματος!
δεκτον....να σου στειλω μια ζωνη να πατσισουμε?