shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
τυπε μπορεί να παίζει χαμουρεμα και ροματζο ,χωριςΑλαικσανδρε αν είναι να μην γαμήσουμε πραγματικά πούτσα μας....
τυπε μπορεί να παίζει χαμουρεμα και ροματζο ,χωριςΑλαικσανδρε αν είναι να μην γαμήσουμε πραγματικά πούτσα μας....
Με τις λεπτες παντα ειχα ενα θεμα ειναι η αληθειαΣυνάδελφε δεν αντιλαμβάνεστε τις λεπτές γραμμές του χιούμορ μου.
Την επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσω πιο χοντρές.
Με τις λεπτες παντα ειχα ενα θεμα ειναι η αληθεια
Αν βρείτε χρόνο, φτιάξτε ένα "χτυπητό" για τον δρ. Ατενέζο, διότι τον βλέπω κομμένο από την πολύ δουλειά.
Φίλοι μου για την κλινική κάναμε και κάτι νέο φρέσκες κότες και αυγά..... Για αρρώστους και μη....
Φίλοι μου για την κλινική κάναμε και κάτι νέο φρέσκες κότες και αυγά..... Για αρρώστους και μη....
Τι θα γινει με τα αβαταρ
Που και που καλό είναι να γίνονται αλλαγέςΤι θα γινει με τα αβαταρ
Βεβαίως...Αν βρείτε χρόνο, φτιάξτε ένα "χτυπητό" για τον δρ. Ατενέζο, διότι τον βλέπω κομμένο από την πολύ δουλειά.
Το τελειο βυζι πρεπει να χωραει στο ποτηρι της σαμπανιας.Εχει ωραια βυζια ομως
Να μην παρουμε πρωταθλημα φετος δηλαδη?Που και που καλό είναι να γίνονται αλλαγές
Να μην παρουμε πρωταθλημα φετος δηλαδη?
150 χρονων θα πεθανει...δημοσια υπαλληλος και ολυμπιακος
Εκεί δεν έχει αλλαγές....?Να μην παρουμε πρωταθλημα φετος δηλαδη?
Eδω δεν ισχυει το ιδιο με τις πισινεςΤο τελειο βυζι πρεπει να χωραει στο ποτηρι της σαμπανιας.
Eχεις δικιο150 χρονων θα πεθανει...
αγχος μηδεν...ολα τακτοποιημενα...
Το τελειο βυζι ειναι αυτο που δεν χωραει στη χουφτα μουΤο τελειο βυζι πρεπει να χωραει στο ποτηρι της σαμπανιας.