ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.575
- Πόντοι
- 5.006
Εγω για εσύ μορη μπετονιερααυτα δεν σου φτανουν ουτε για δεκατιανο .....συμβουλη μην μιλας για κιλα προς θεου κανε την παπια ..οχι την διαιτα της παπιας ....
Εγω για εσύ μορη μπετονιερααυτα δεν σου φτανουν ουτε για δεκατιανο .....συμβουλη μην μιλας για κιλα προς θεου κανε την παπια ..οχι την διαιτα της παπιας ....
προσεχε με το δακαρικο μην παρεξηγηθεις στο τελος γιατι θυμαμαι που λεγαμε καποτε την κωλοτρυπιδα σαν 10ρικο στην εχουν κανειΝα μας δώσει και το 10 ρικο
Δικια μου δουλειά είναι μόρη μουσταλευριά μην ανακατεύεσαι.προσεχε με το δακαρικο μην παρεξηγηθεις στο τελος γιατι θυμαμαι που λεγαμε καποτε την κωλοτρυπιδα σαν 10ρικο στην εχουν κανει
Φίλε Αντζελο μην ανεβάσεις τέτοια πραματα μεσημεριάτικα ???Αθηναιε ετοιμάσου
ωραία είναι και αυτά μάν αλλά για σαλάτα μόνο.Φίλε Αντζελο μην ανεβάσεις τέτοια πραματα μεσημεριάτικα ???
γιατί εχω φασολάκια μαυρομάτικα ???
Τα τρώω για main dish για να κρατάω τα κιλά μου μανωραία είναι και αυτά μάν αλλά για σαλάτα μόνο.
Τα τρώω για main dish για να κρατάω τα κιλά μου μαν
Μια μερα σαβουρώνω μπριζόλες και την επόμενη κάνω εγκράτεια
το μενου θα εχει καφε...μασαμπουκα οταν τελειωσει η διαιτα
Ένα ρε μλκ κανείς 6 μήνες δίαιτα και δε μπορείς να χάσεις 1.5 κιλό,κατεβάζεις τα ουίσκι σαν νερό.το μενου θα εχει καφε...μασαμπουκα οταν τελειωσει η διαιτα
ενα μηνα κανω ρε μονοΈνα ρε μλκ κανείς 6 μήνες δίαιτα και δε μπορείς να χάσεις 1.5 κιλό,κατεβάζεις τα ουίσκι σαν νερό.
Και τι έχεις χάσει;ενα μηνα κανω ρε μονο
40 χρονια φουρναρης εχω ψησειιιιιιιιιιιιιιιιιενα μηνα κανω ρε μονο
Στους έξι μήνες θα γίνεις φέτες ???ενα μηνα κανω ρε μονο
ολα τα κιλα που θελω...συνεχιζω μονο και μονο για το εντεροΚαι τι έχεις χάσει;
Κανε μια παύση στο τσίμπημα και Μετα ξανά πάλι.ολα τα κιλα που θελω...συνεχιζω μονο και μονο για το εντερο
δεν παιζει ρε εδω εκοψα τα παντα...2 βδομαδες ακομα αυτη και την αλλη και μετα θα παμεΚανε μια παύση στο τσίμπημα και Μετα ξανά πάλι.
Καλά θα πάμε εμείς και έλα μετά εσύ στο τελείωμα για φοντανακι.δεν παιζει ρε εδω εκοψα τα παντα...2 βδομαδες ακομα αυτη και την αλλη και μετα θα παμε
στο πριν θα ερθω εγω στο καφεδακιΚαλά θα πάμε εμείς και έλα μετά εσύ στο τελείωμα για φοντανακι.