Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Δευτερα αν δε βουλιαξει το σαπιοκαραβο το ακουα σταρ της seajets που ταξιδευω… :confused:
μην φοβάσαι δεν βουλιάζει το σαπιοκάραβο, και δεν θα βουλιάξει για να πραγματοποίησης έστω αυτό που μου υποσχέθηκες εχθές! θα περιμένω και φώτο ως απόδειξη πως το πραγματοποίησες!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.272
Πόντοι
6.056
Δευτερα αν δε βουλιαξει το σαπιοκαραβο το ακουα σταρ της seajets που ταξιδευω… :confused:
Παρε τηλ τον Νιπλαρο να στειλει ενα κρουαζιεροπλοιο να σε μαζεψει :confused: :confused: :confused:
Παιζει να καταστρεψω μεσα σε 5 μερες ολη τη διατροφη ιουνιου ιουλιου και αυγουστου… :confused: :confused: :confused:
Πουλα τρελα στον διατροφολογο οτι τηρεις πιστα το προγραμμα αλλα βαζεις κιλα:confused::confused::confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.753
Πόντοι
5.006
Παραδοξως εδω στο νησι 1 καφε πινω μονο… αντιθετα εχω γονατισει τα σουβλατζιδικα…2 μερες!
Σημερα τσαλακωσα μεριδα γυρο με πιτουλες κρεμμυδακι πατατουλες ντοματα σως και ουγγαρεζα και μια πατατες σπεσιαλ! :confused:
:springsmile: :zfuck: :grouphug:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Παρε τηλ τον Νιπλαρο να στειλει ενα κρουαζιεροπλοιο να σε μαζεψει :confused: :confused: :confused:

Πουλα τρελα στον διατροφολογο οτι τηρεις πιστα το προγραμμα αλλα βαζεις κιλα:confused::confused::confused:
Ειμαι…βαρυκοκκαλος αλλωστε! :tooth:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Καραμανοοο γαμα τα ολα:smiling-face-with-heart-eyes:
Σημερα ημουν ντεφορμε λογω μαντκλιπ κλπ αυριο και μεχρι να φυγω θα γινει …πολεμος!!! Γυροι πιτσες μπιρες ουζα καιπιρινιες κλπ κλπ… εχει και το φιλικο αυριο θα ψαξω μερος να το δω με παγωμενες μπιρες:wanker::wanker:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι; καραμανο εφυγες;
Ποτε;; Οχι ακομα!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.810
Πόντοι
4.546
Παραδοξως εδω στο νησι 1 καφε πινω μονο… αντιθετα εχω γονατισει τα σουβλατζιδικα…2 μερες!
Σημερα τσαλακωσα μεριδα γυρο με πιτουλες κρεμμυδακι πατατουλες ντοματα σως και ουγγαρεζα και μια πατατες σπεσιαλ! :confused:
Κόκα κόλα λάιτ να πάρεις για να μην παχύνεις!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.753
Πόντοι
5.006
Σημερα ημουν ντεφορμε λογω μαντκλιπ κλπ αυριο και μεχρι να φυγω θα γινει …πολεμος!!! Γυροι πιτσες μπιρες ουζα καιπιρινιες κλπ κλπ… εχει και το φιλικο αυριο θα ψαξω μερος να το δω με παγωμενες μπιρες:wanker::wanker:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποτε;; Οχι ακομα!
:springsmile:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories