bookie
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
ποτε ειπες πως ερχεσαι αθηνα;Παιζει να καταστρεψω μεσα σε 5 μερες ολη τη διατροφη ιουνιου ιουλιου και αυγουστου…
ποτε ειπες πως ερχεσαι αθηνα;Παιζει να καταστρεψω μεσα σε 5 μερες ολη τη διατροφη ιουνιου ιουλιου και αυγουστου…
Δευτερα αν δε βουλιαξει το σαπιοκαραβο το ακουα σταρ της seajets που ταξιδευω…ποτε ειπες πως ερχεσαι αθηνα;
ελα τσιμπα και μια 12 χυσίματασημερις τσιμπησα 12ρι τζονυ
μην φοβάσαι δεν βουλιάζει το σαπιοκάραβο, και δεν θα βουλιάξει για να πραγματοποίησης έστω αυτό που μου υποσχέθηκες εχθές! θα περιμένω και φώτο ως απόδειξη πως το πραγματοποίησες!Δευτερα αν δε βουλιαξει το σαπιοκαραβο το ακουα σταρ της seajets που ταξιδευω…
Παρε τηλ τον Νιπλαρο να στειλει ενα κρουαζιεροπλοιο να σε μαζεψειΔευτερα αν δε βουλιαξει το σαπιοκαραβο το ακουα σταρ της seajets που ταξιδευω…
Πουλα τρελα στον διατροφολογο οτι τηρεις πιστα το προγραμμα αλλα βαζεις κιλαΠαιζει να καταστρεψω μεσα σε 5 μερες ολη τη διατροφη ιουνιου ιουλιου και αυγουστου…
παρε και 3 απο μενα3 και εγω
Παραδοξως εδω στο νησι 1 καφε πινω μονο… αντιθετα εχω γονατισει τα σουβλατζιδικα…2 μερες!
Σημερα τσαλακωσα μεριδα γυρο με πιτουλες κρεμμυδακι πατατουλες ντοματα σως και ουγγαρεζα και μια πατατες σπεσιαλ!
Ειμαι…βαρυκοκκαλος αλλωστε!Παρε τηλ τον Νιπλαρο να στειλει ενα κρουαζιεροπλοιο να σε μαζεψει
Πουλα τρελα στον διατροφολογο οτι τηρεις πιστα το προγραμμα αλλα βαζεις κιλα
Σημερα ημουν ντεφορμε λογω μαντκλιπ κλπ αυριο και μεχρι να φυγω θα γινει …πολεμος!!! Γυροι πιτσες μπιρες ουζα καιπιρινιες κλπ κλπ… εχει και το φιλικο αυριο θα ψαξω μερος να το δω με παγωμενες μπιρεςΚαραμανοοο γαμα τα ολα
Ποτε;; Οχι ακομα!ναι; καραμανο εφυγες;
Κόκα κόλα λάιτ να πάρεις για να μην παχύνεις!Παραδοξως εδω στο νησι 1 καφε πινω μονο… αντιθετα εχω γονατισει τα σουβλατζιδικα…2 μερες!
Σημερα τσαλακωσα μεριδα γυρο με πιτουλες κρεμμυδακι πατατουλες ντοματα σως και ουγγαρεζα και μια πατατες σπεσιαλ!
ελα τσιμπα και μια 12 χυσίματα
Ζιρο πινω!!Κόκα κόλα λάιτ να πάρεις για να μην παχύνεις!
Ωχ ρε ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ με τα…ταχινια εισαι;;μαλακες πειναω
Σου έχω το φαγητό σου έτοιμομαλακες πειναω
Χτύπα γιαουρτάκι αν κάνεις διατροφή,ή delivery και στα @@ σου μανμαλακες πειναω
Ας πάει στα καλύβια να φάει σαν άνθρωπος!!Χτύπα γιαουρτάκι αν κάνεις διατροφή,ή delivery και στα @@ σου μαν
Σημερα ημουν ντεφορμε λογω μαντκλιπ κλπ αυριο και μεχρι να φυγω θα γινει …πολεμος!!! Γυροι πιτσες μπιρες ουζα καιπιρινιες κλπ κλπ… εχει και το φιλικο αυριο θα ψαξω μερος να το δω με παγωμενες μπιρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποτε;; Οχι ακομα!