TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Να στείλω αυτό που πηδάς τον προβοδκιδολαγνοαν το ειχα ευχαριστως
Να στείλω αυτό που πηδάς τον προβοδκιδολαγνοαν το ειχα ευχαριστως
Νομιζω ειμαι στους 3 σημεραΔυστυχως ναι
Τι τσιμπησες μάν;Νομιζω ειμαι στους 3 σημερα
Μπιφτεκια με ρυζι,χωριατικη,μελιτζανοσαλατα,τυροκαυτερη,τωρα θα χτυπησω παγωτο αλλα δεν θυμαμαι τους καφεδεςΤι τσιμπησες μάν;
Μπιφτεκια με ρυζι,χωριατικη,μελιτζανοσαλατα,τυροκαυτερη,τωρα θα χτυπησω παγωτο αλλα δεν θυμαμαι τους καφεδες
τόσο χάλια?Νομιζω ειμαι στους 3 σημερα
3 και εγωΝομιζω ειμαι στους 3 σημερα
Ωπ,ποια εξαιρετα μελη αγνοησατε?τόσο χάλια?
εγώ +2 αγνοήσεις....
Ο καραβίδας τι λέει;3 και εγω
Ωπ,ποια εξαιρετα μελη αγνοησατε?
Υγ Βαλε το παλιο αβαταρ,τωρα νομιζω οτι εισαι ο αρχεμορος
Δεν ειμαι και πολυ φαν του καφεcelebre άλλαξε άβαταρ και εσύ βάλε καφεδες φουλ
Δεν ειναι ευγενικο να φερεστε ετσι ενω εχετε στην κατοχη σας τα συγκεκριμενα βιντεοκάποιους που ψάχνουν βίντεο με πμ...
τους έστειλα κουβά!
υγ. γιορτάζουμε αυτό το σκ, είναι πανηγυρικό αβαταρ
Δεν ειμαι και πολυ φαν του καφε
Σε ολο το μπου εκτος απο μεναείναι πασίγνωστο αυτό πλέον σε όλο το μπου...
Αθήνα ή εκεί καλύτερα σουβλάκια;Παραδοξως εδω στο νησι 1 καφε πινω μονο… αντιθετα εχω γονατισει τα σουβλατζιδικα…2 μερες!
Σημερα τσαλακωσα μεριδα γυρο με πιτουλες κρεμμυδακι πατατουλες ντοματα σως και ουγγαρεζα και μια πατατες σπεσιαλ!
Νομιζω Αθηνα… αν και σε σχεση με της χιου πολυ ανωτερα τα λημναιικα!Αθήνα ή εκεί καλύτερα σουβλάκια;
Σου ανοιξε την ορεξη η θαλασσα,λογικοΠαραδοξως εδω στο νησι 1 καφε πινω μονο… αντιθετα εχω γονατισει τα σουβλατζιδικα…2 μερες!
Σημερα τσαλακωσα μεριδα γυρο με πιτουλες κρεμμυδακι πατατουλες ντοματα σως και ουγγαρεζα και μια πατατες σπεσιαλ!
Παιζει να καταστρεψω μεσα σε 5 μερες ολη τη διατροφη ιουνιου ιουλιου και αυγουστου…Σου ανοιξε την ορεξη η θαλασσα,λογικο