athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.192
- Πόντοι
- 12.756
Δουλεύω ρε αλήτες δώδεκα ώρες ήδη
ειναι moynhdes ολοι οι αλλοι φιλε μουΔουλεύω ρε αλήτες δώδεκα ώρες ήδη
Δυστυχώς φίλε Τρουμπειναι moynhdes ολοι οι αλλοι φιλε μου
αφου ειναι δωδεκα η ωρες παρε και δωδεκαΔουλεύω ρε αλήτες δώδεκα ώρες ήδη
νου σου σεσκουλα...σε πλαγιοκοπει με σκοπο να σε ρημαξει...
παιξε ρομβο με 2 μπακ 2 στοπερ και βαλε τα αμυντικα χαφ να φυλανε καραουλι
δεν ξερω μπαρμπα μου...αλλα τον τυλιξε τον φιλο σεσκουλα...Ποια είναι η κυρία, ανιψιέ μου;
δεν ξερω μπαρμπα μου...αλλα τον τυλιξε τον φιλο σεσκουλα...
ο καραμανος μαλλον που ολο φωναζει οτι εδω μεσα ειμαστε κψμ,ψωλαρια,αρχιδοκαμπος κλπΚαι ποιός την άφησε να τριγυρνάει ελεύθερα στους διαδρόμους της κλινικής και να μας παίρνει τους πελάτες;
Μάλιστα.ο καραμανος μαλλον που ολο φωναζει οτι εδω μεσα ειμαστε κψμ,ψωλαρια,αρχιδοκαμπος κλπ
χαρτζηλικωνει τον αθηναιο μπαρμπα και κανει οτι θελει...αλλα σε παρακαλω μην πεις οτι στα ειπα εγωΜάλιστα.
Και πως βρέθηκε ο ασθενής κ. Καραμανώλης να εκτελεί χρέη κτηριοφύλακα;
Μήπως έχει βάλει το χεράκι του κι εκείνος ο κοπανατζής ο δρ. Ρετσίνωφ και τον καλύπτεις;χαρτζηλικωνει τον αθηναιο μπαρμπα και κανει οτι θελει...αλλα σε παρακαλω μην πεις οτι στα ειπα εγω
μην με φερνεις σε δυσκολη θεσηΜήπως έχει βάλει το χεράκι του κι εκείνος ο κοπανατζής ο δρ. Ρετσίνωφ και τον καλύπτεις;
Αντελήφθην.μην με φερνεις σε δυσκολη θεση
μπαρμπα να το κανουμε κωλαδικο να γουσταρουμε κιολας?Αντελήφθην.
Φιρί - φιρί το πάνε για να μου κλείσουν το μαγαζί τα κωλοπαίδια...
θα βρασω και αυγα μπαρμπα να τους τα βαλουμε στης μασχαλεςΜόλις μπουν στην κλινική, οδηγήστε τους παρακαλώ στο γραφείο μου, κλειδώστε την πόρτα, και βάλτε δυνατά την μουσική στους διαδρόμους και τους θαλάμους των ασθενών.
Ρε μπας και τις μπάζεις εσύ τις γκόμενες και τις πλασαρεις στους ασθενείς έχοντας ήδη αρχίσει την μπίζνα και προσπαθείς να μου το φέρεις με το μαλακό;μπαρμπα να το κανουμε κωλαδικο να γουσταρουμε κιολας?
μια ιδεα λεω...τοσο ωραιο κτιριο
οχιιιι ρε μπαρμπα....αν λεω ψεματα ποτε να μην δωσει πισω ο αθηναιος το δεκαρικο στον αδερφο ατζελο.Ρε μπας και τις μπάζεις εσύ τις γκόμενες και τις πλασαρεις στους ασθενείς έχοντας ήδη αρχίσει την μπίζνα και προσπαθείς να μου το φέρεις με το μαλακό;
Ανάρτησα αυτό που μου ζήτησες.Ηλεκτροσόκ να ξηγηθουμε... βραστά αυγά όχι στους ασθενείς..