Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Θα κάνει εξαίρεση για.μένα, σωστά σέσκουλα;ειναι σχεσακιας και σοβαρο παιδι ο σεσκουλας...δεν κανει τετοια
Θα κάνει εξαίρεση για.μένα, σωστά σέσκουλα;ειναι σχεσακιας και σοβαρο παιδι ο σεσκουλας...δεν κανει τετοια
θα τον πληγωσεις και μπορει να φαρμακωθει...Θα κάνει εξαίρεση για.μένα, σωστά σέσκουλα;
οτι γουστάρεις μωρο μου .Θα κάνει εξαίρεση για.μένα, σωστά σέσκουλα;
Όταν ο άλλος δεν περιμένει κάτι παραπάνω από σένα δεν τον πληγώνειςθα τον πληγωσεις και μπορει να φαρμακωθει...
Όταν ο άλλος δεν περιμένει κάτι παραπάνω από σένα δεν τον πληγώνεις
σωστη και επαυξάνω.Όταν ο άλλος δεν περιμένει κάτι παραπάνω από σένα δεν τον πληγώνεις
Είμαι απαιτητική στο σεξ. Αντέχεις;οτι γουστάρεις μωρο μου .
οπως πανταΜόνο εγώ δουλεύω εδώ μέσα; τίγκα στην καυλαντα εσείς
Εσύ δουλεύεις τον κόσμοΜόνο εγώ δουλεύω εδώ μέσα; τίγκα στην καυλαντα εσείς
Ενα σου λεω θα τρέμεις απο ηδονήΕίμαι απαιτητική στο σεξ. Αντέχεις;
Το κοινό ζητάει φώτο και βίντεο!Ενα σου λεω θα τρέμεις απο ηδονή
Εμείς είμαστε ακόμα σε καλοκαιρινή άδειαΜόνο εγώ δουλεύω εδώ μέσα; τίγκα στην καυλαντα εσείς
Κοίτα θέλω μέχρι και 1 ώρα σεξ και δεν εννοώ να ξεκινήσεις στις 12.57Ενα σου λεω θα τρέμεις απο ηδονή
Καλα πλακα κανεις μονο 1 ωρα ,δεν με ξερεις καλα μαλλονΚοίτα θέλω μέχρι και 1 ώρα σεξ και δεν εννοώ να ξεκινήσεις στις 12.57
Ντροπή.....με τρώει το πεζοδρόμιο και εσύ με κοροϊδεύειςΕσύ δουλεύεις τον κόσμο
Πολλοί εδώ μέσα θα το παρεξηγήσουν...Ντροπή.....με τρώει το πεζοδρόμιο και εσύ με κοροϊδεύεις
εσυ τσακο ενα πεζοδρόμιουΝτροπή.....με τρώει το πεζοδρόμιο και εσύ με κοροϊδεύεις
τον παρατησε ο νιπλης και βγηκε στο καλντεριμι....πουτανα ζωηΠολλοί εδώ μέσα θα το παρεξηγήσουν...