TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
16.00 πηρα σαμπανια ειναι καταψυξη φραουλες και λιγες πραλινεςΤι ώρα είναι σήμερα
16.00 πηρα σαμπανια ειναι καταψυξη φραουλες και λιγες πραλινεςΤι ώρα είναι σήμερα
16.00 πηρα σαμπανια ειναι καταψυξη φραουλες και λιγες πραλινες
παοκ ντεποιοι εισαστε εσεις
δεν ξερω απο ποδοσφαιρο φιλε εγω με τον βρωμογερο τον αντζελο κανα ταβλι και μεχρι εκειπαοκ ντε
αφου σου λεω για αηττητο πρωταθλημα ποιος αλλος να τα κανει αυτα?
γαμιοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι καλο πηρεςΡε καργιολες
Πήρα μια σπανακοτυροπιτα και τώρα πάω μια με κιμά για γραφείο μεταγαμιοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι καλο πηρες
Κώλο να πάρετε. ΚΩΛΟ!16.00 πηρα σαμπανια ειναι καταψυξη φραουλες και λιγες πραλινες
εννοειτε αλλιως θα κατσω εδω να γλεντησω τον συννηθη υποπτο που ξεφτιλιζεται συνηθως απο το μεσημερι και μεταΚώλο να πάρετε. ΚΩΛΟ!
Ποτε θα παμε Λειβαδια ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ;
οταν ερθει αθηνα θα παμε με το σαξο θα φερω εγω κοτσαδορο και τρειλερ να παρουμε τον φαταουλα μαζιΠοτε θα παμε Λειβαδια ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ;
Εσύ θα έρθεις με το καρελακιοταν ερθει αθηνα θα παμε με το σαξο θα φερω εγω κοτσαδορο και τρειλερ να παρουμε τον φαταουλα μαζι
το μετανοιωσα θα παμε με το φορτηγο για να χωρας στην καροτσα ανετα ..γιατι τι ανεσεις να εχει το τρειλερΕσύ θα έρθεις με το καρελακι
ας με συγχωρέσουν οι κύριοι......το μετανοιωσα θα παμε με το φορτηγο για να χωρας στην καροτσα ανετα ..γιατι τι ανεσεις να εχει το τρειλερ
αρχοντα εχει χαθει αν και νομιζω πως συντομα θα σκασει μυτη αυτος χωρις του bou θα πεθανειας με συγχωρέσουν οι κύριοι......
φίλε μου καλέ θυμήσου έποχες......
Οποτε θελετε ΑΘΗΝΑΙρε! Γουσταρω να παω με τους φιλους μου να γλεντησουμε! Να φαμε και να πιουμε!Ποτε θα παμε Λειβαδια ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ;
Γεια σου Στράτο δύναμη! Είπα να πω μια καλησπέρα!Οποτε θελετε ΑΘΗΝΑΙρε! Γουσταρω να παω με τους φιλους μου να γλεντησουμε! Να φαμε και να πιουμε!
και να μην κοβεις το τελοςΟποτε θελετε ΑΘΗΝΑΙρε! Γουσταρω να παω με τους φιλους μου να γλεντησουμε! Να φαμε και να πιουμε!