ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.806
- Πόντοι
- 5.006
Απο χτες χιλιαδες Ιρακινοι εχουν γινει ΑΡΗΣ! Ακονιζει τη ψωλαρα του το τζιχαντι να γαμησει μπουξους!!!
Απο χτες χιλιαδες Ιρακινοι εχουν γινει ΑΡΗΣ! Ακονιζει τη ψωλαρα του το τζιχαντι να γαμησει μπουξους!!!
αυτο θελει και ο αντζελο... απλος ενημερωσε τους να εχουν απομακρυνει τα αιγοπροβατα απο την περιοχη γιατι δεν θα μεινει ρουθουνιΘα παμε στο μαγαζι με τα καλυτερα κρεατα! Παμε να γλεντησουμε να φαμε και να πιουμε!
Σαββας εχει κατι τυροπιταρες και σπανακοπιταρες σα …παντοφλες μεγαλες!σαββας η καλυτερη ...1 ρε φαταουλα τι ειμαι εγω σαν εσενα που εχεις ρημαξει το κεντρο της αθηνας
δεν παιζεται φιλε φαντασου οτι δεν θα φαω ολη την ημερα την νυχτα θα τσιμπησω 4-5 μπουτακια αρνιου με πατατουλεςΣαββας εχει κατι τυροπιταρες και σπανακοπιταρες σα …παντοφλες μεγαλες!
θα δειξεισημερα αποφυλακιζεται ο κοσκωτας?
σημερα αποφυλακιζεται ο κοσκωτας?
νομιζω τεταρτη του την μπουμπουνισανθα δειξει
ενημερωνω να δω αν εχουν ικανοποιητικο στοκΡε καργιολες πάω για σαββα
μετα το μεσημερι μαλλον θα μπορεσει να μπει...θα του βουλωσω το στομα μενομιζω τεταρτη του την μπουμπουνισαν
για να δουμε
αν τον αμολησουν σημερα θα το κανετε εδω αρενα μισω να φερω μονομαχομετα το μεσημερι μαλλον θα μπορεσει να μπει...θα του βουλωσω το στομα με
αν τον αμολησουν σημερα θα το κανετε εδω αρενα μισω να φερω μονομαχο
Πηγαινε Αντζελινο και παρε τυροπιτα και σπανακοπιτα χωργιατικη και θα μας θυμηθεις!!!Ρε καργιολες πάω για σαββα
Ξέρω ρε έχω πάρει.θα βγω σε λίγο να χτυπήσω κασερι σπανάκι κιμά.Πηγαινε Αντζελινο και παρε τυροπιτα και σπανακοπιτα χωργιατικη και θα μας θυμηθεις!!!
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισηςσημερα αποφυλακιζεται ο κοσκωτας?
katalaba ton blepω isobitηΑπορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης
τώρα τρέχει ο Αλεξ να δει τον Ανακριτή για να κοιτάξει ξανά το φάκελο του νιπλαρου