ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.411
- Πόντοι
- 5.006
Σαν αυτό που έχει ο λιονταρινακος?
Σαν αυτό που έχει ο λιονταρινακος?
42 ποδια - 12,8 μετρα δυο καμπίνες
Εγραψες ΚαραμαναρεΕπικο γκιβαγουει με μουρλοχαπα μεσω του μπου! Προσφορα του νηματος!
Περσίαςτι ποικιλίας ειναι ?
42 ποδια - 12,8 μετρα δυο καμπίνες
Για τον άλλον με το περίεργο νικ που έχει πρότυπο τον εμπνευστή του νήματοςγια μενα το εγραψε το "κακεκτυπο που προκαλει" λες?
Τυπε μήπως να το άφηνες καλύτερα; Γιατί αύριο μπαρκάρω και θα έχω κοντά θάλασσα οπότε κατάλαβεςΑνακοίνωση για τους επισκέπτες και τα μέλη που αναμένουν να παίξει σκληρή τσόντα με τη Λιονταρίνα.
Αδίκως περιμένετε. Σήμερα δε γαμώ. Βγήκα για ψάρεμα.
Περάστε αύριο.
Για τον άλλον με το περίεργο νικ που έχει πρότυπο τον εμπνευστή του νήματος
Τυπε μήπως να το άφηνες καλύτερα; Γιατί αύριο μπαρκάρω και θα έχω κοντά θάλασσα οπότε κατάλαβες
Για τον άλλον με το περίεργο νικ που έχει πρότυπο τον εμπνευστή του νήματος
δείτε:
-μισό, με το ένα δείτε, δεν προδίδω τα πρότυπα μου επαρκώς, θα βάλω πιο πολλά-
δείτε: και ξανά δείτε:
έχει κάνει ζημιά στο συλλογικό ασυνείδητο η άποψη "να είσαι ο εαυτός σου"
πράγματι, είναι το ιδανικό σενάριο, αν ο εαυτός τυγχάνει κάποια σπάνια διάνοια με εκ γενετής ισορροπημένο ψυχισμό
για όλους (εμάς) τους υπόλοιπους, είναι χίλιες φορές πιο υγιές να έχεις τα σωστά πρότυπα ακόμα ακόμα και ως κακέκτυπο, παρά τα λάθος
διότι μην γελιέστε, ετερόφωτος είστε (και?) εσείς, απλώς τα δικά σας φώτα θυμίζουν τσίρκο
Βελτιώνεστε αισθητά.
είχα την τύχη να συνευρεθώ ερωτικά χτες
την 2-3 φορές τον χρόνο που συμβαίνει αυτό πλέον, λάμπω ολόκληρος
δείτε:
-μισό, με το ένα δείτε, δεν προδίδω τα πρότυπα μου επαρκώς, θα βάλω πιο πολλά-
δείτε: και ξανά δείτε:
έχει κάνει ζημιά στο συλλογικό ασυνείδητο η άποψη "να είσαι ο εαυτός σου"
πράγματι, είναι το ιδανικό σενάριο, αν ο εαυτός τυγχάνει κάποια σπάνια διάνοια με εκ γενετής ισορροπημένο ψυχισμό
για όλους (εμάς) τους υπόλοιπους, είναι χίλιες φορές πιο υγιές να έχεις τα σωστά πρότυπα ακόμα ακόμα και ως κακέκτυπο, παρά τα λάθος
διότι μην γελιέστε, ετερόφωτος είστε (και?) εσείς, απλώς τα δικά σας φώτα θυμίζουν τσίρκο