ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.548
- Πόντοι
- 5.006
Oχι ρε συ.
Τί είναι αυτά που λές.
Ελα---------->
Oχι ρε συ.
Τί είναι αυτά που λές.
Ελα---------->
Bασικα αναψα φωτια και μολις τα εβαλαν πανω την κοπανησα.Δεν ακουσα σειρηνες οποτε μαλλον καλα πηγεΔηλαδη, τα εψησες και τους ταισες. Δικος μου εισαι εσυ... μ 'αρεσεις!
Δηλαδη, τα εψησες και τους ταισες. Δικος μου εισαι εσυ... μ 'αρεσεις!
Άρα είσαι μόνο για να ανάβεις τις φωτιές... μάλιστα...Bασικα αναψα φωτια και μολις τα εβαλαν πανω την κοπανησα.Δεν ακουσα σειρηνες οποτε μαλλον καλα πηγε
Αυριο θα τους ταϊσω εγωΔεν έπρεπε και να τα φάει κιόλας?
Ψήστης και να μην τρώει...
Την φωτιά ποιος θα την ανάψει?Αυριο θα τους ταϊσω εγω
Δεν μου λές ρε φίλε γιατί μου κλέβεις τα gifakia;
Ο καθε ενας κανει οτι μπορει και ξερει για να ευχαριστησει την παρέα του. Αν θελει να συμπεριλαμβανεται στο ανρθωπινο ειδος και αν θελει να εχει φιλους.Δεν έπρεπε και να τα φάει κιόλας?
Το 2ο δεν ακουστηκε καλα.Μεταφορικα(αυτο μου ρθε πρωτα) αλλα και κυριολεκτικαΔεν έπρεπε και να τα φάει κιόλας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άρα είσαι μόνο για να ανάβεις τις φωτιές... μάλιστα...
Γιατι μπορωΕσυ γιατι δεν βαζεις κανενα γκομενετο και το ριξες στους καφεδες?Δεν μου λές ρε φίλε γιατί μου κλέβεις τα gifakia;
Την φωτιά ποιος θα την ανάψει?
Δεν μπορει τωρα,ειπαμε για μπαρμπεκιου ποσταρε κι ο Διομηδης.Σε κανενα τεταρτο με εικοσαλεπτο θα τελειωσει την παραγγελιαΑντζελο;
Έλα τι έχουμε;Αντζελο;
Τι καβουρια;Αυριο θα τους ταϊσω εγω
Μπριζολες,παϊδακια,σουβλακια και αλλα χορταρικαΈλα τι έχουμε;
Τι καβουρια;
Μπριζολες,παϊδακια,σουβλακια και αλλα χορταρικα
Δε πιστεύω να είναι αυτός ο σελέμπρε την ώρα που ψήνει...
ο Διγραμμος ετρωγε καραβιδες,αστακομακαροναδες και ηπιε 6 ζιρο...του ευπα οτι περισσεψει να τα βαλει σε σακκουλα να μας τα φερει και με εγραψε στα αρχιδια του ο Τσοχατζο του μπουΈλα τι έχουμε;
Τι καβουρια;