bookie
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
8+ λεπτά καθυστερήσεις ;Τελος! 1-1 με λαμια.. ισοφαρισαμε στο… 98!
καλη προσγειωση το σημερινο!
θα…ξεροχυνει ο μπουξος!![]()
8+ λεπτά καθυστερήσεις ;Τελος! 1-1 με λαμια.. ισοφαρισαμε στο… 98!
καλη προσγειωση το σημερινο!
θα…ξεροχυνει ο μπουξος!![]()
Τι τσιμπήσεις μάν
έχουμε χρόνο.... ΕΧΟΥΜΕ...Στους 7 ειμαι,στους 7![]()
Μαλακιες κατι τηγανητα,πηγα σε μπαρμπεκιου αλλα εφυγα πριν αρχισει η μασαΤι τσιμπήσεις μάν
Γιατί μανΜαλακιες κατι τηγανητα,πηγα σε μπαρμπεκιου αλλα εφυγα πριν αρχισει η μασα![]()
Χρονο εχουμε,αντοχες δεν ξερω.Αλλα να μου πεις δεν ειμαστε και τιποτα Ατενεζοι με 2 καφεδακια να τρεχουμεέχουμε χρόνο.... ΕΧΟΥΜΕ...
Τους τα ετοιμασα και αποχωρησα,πηγα για καφεΓιατί μαν![]()
δεν είναι ώρα για να σκεφτόμαστε...Χρονο εχουμε,αντοχες δεν ξερω.Αλλα να μου πεις δεν ειμαστε και τιποτα Ατενεζοι με 2 καφεδακια να τρεχουμε![]()
![]()
![]()
![]()
Και έμεινες με τις τηγανητες;Χρονο εχουμε,αντοχες δεν ξερω.Αλλα να μου πεις δεν ειμαστε και τιποτα Ατενεζοι με 2 καφεδακια να τρεχουμε![]()
![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τους τα ετοιμασα και αποχωρησα,πηγα για καφε![]()
σε πλήρωσαν τουλάχιστον για τον κόπο??Μαλακιες κατι τηγανητα,πηγα σε μπαρμπεκιου αλλα εφυγα πριν αρχισει η μασα![]()
Οχι ρε συ! Τρως και μετα φευγεις. Πως τα κανετε αυτα τα εγγληματα ρε παιδια.Μαλακιες κατι τηγανητα,πηγα σε μπαρμπεκιου αλλα εφυγα πριν αρχισει η μασα![]()
ταπεράκι δεν παίζει δλδ??Οχι ρε συ! Τρως και μετα φευγεις. Πως τα κανετε αυτα τα εγγληματα ρε παιδια.
A ολα κι ολα,τους τα ετοιμασα γιατι ακομα θα περιμεναν τον Προμηθεα να στειλει φωτιαΟχι ρε συ! Τρως και μετα φευγεις. Πως τα κανετε αυτα τα εγγληματα ρε παιδια.
Α παιζει να στειλουν τιποτα,αλλα παω για ρεκορ ειπαμεταπεράκι δεν παίζει δλδ??
Κερασαν καφεσε πλήρωσαν τουλάχιστον για τον κόπο??![]()
![]()
Ειναι σιγουρα Μυκονο ή ανηφορισε Σαλονικα?λέτε να κλέψαν και τον βάρο??![]()
![]()
Μύκονος: Στα δίχτυα της Αστυνομίας η συμμορία με τα στρινγκ - Βίντεο και φωτογραφίες από τη σύλληψη
Δύο καλλίγραμμες γυναίκες από την Ιταλία και δύο άντρες είχαν στήσει τη «μηχανή» τους σε γνωστό μπιτς μπαρ - Πώς κατάφερναν οι Ιταλίδες να παρασύρουν τα θύματά τουςwww.protothema.gr
Ειναι σιγουρα Μυκονο ή ανηφορισε Σαλονικα?![]()
![]()
https://www.protothema.gr/greece/ar...-apo-tama-xesikosan-me-horous-ti-nea-paralia/
Περίεργο που έσπασε το ποτήρι που γλίστρησε από το τρεμάμενο από την στεναχώρια, χέρι σας και έπεσε στο πάτωμα.Κρααααααααακκκκκ!!!
Ο,τι φαμε ο,τι πιουμε και ο,τι αρπάξει ο κωλος μας, θειο.ταπεράκι δεν παίζει δλδ??
Δηλαδη, τα εψησες και τους ταισες. Δικος μου εισαι εσυ... μ 'αρεσεις!A ολα κι ολα,τους τα ετοιμασα γιατι ακομα θα περιμεναν τον Προμηθεα να στειλει φωτια![]()
Oχι ρε συ.Διομήδη μου κρατας μούτρα για την υπογραφη![]()
![]()