Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.946
- Πόντοι
- 2.606
πρέπει να υπάρχει ισορροπία, κάποιοι φεύγουν και κάποιοι επιστρέφουν...εσενα σε ειχαμε κανει καλα....δεν πιστευω να γυρισες επειδη ξανακυλησες;
πρέπει να υπάρχει ισορροπία, κάποιοι φεύγουν και κάποιοι επιστρέφουν...εσενα σε ειχαμε κανει καλα....δεν πιστευω να γυρισες επειδη ξανακυλησες;
Οι ψυχωσεις δεν γιατρευονται, αλλα δεν εχεις λογο να ανησυχεις , παντα ημουνα πληρως λειτουργικος.![]()
2 μέρες κρατήθηκες και το 'παιξες ειρηνοποιός, καλά ήταν. Τώρα στη γνωστη τακτική των σκουπιδιών.Ενώ έσεις...
Παπαδιαμάντης Νο2.![]()
2 μέρες κρατήθηκες και το 'παιξες ειρηνοποιός, καλά ήταν. Τώρα στη γνωστη τακτική των σκουπιδιών.
Ο,τι κάνετε από την αρχή του νήματος.
Πόσες ιερόδουλες σου έστειλαν για τον πουσυ ψευταράκο;;;
Εσενα απο μακρια, γιατι σε φανταζομαι οτι εχεις ζουρλομανδυα πισω απο τη πλατη σου την ωρα που μου μιλας ευγενικα.Πάρτε ένα φοντανάκι.![]()
πιστευω αυτο σε εκανε καλα και ελπιζω αυτο να σε βοηθησει να μην κυλησεις ξανα...σε καθε περιπτωση ειμαστε εδω για σενα..εχουμε καποιες απουσιες ιατρων αλλα θα επιστρεψουν συντομαΟι ψυχωσεις δεν γιατρευονται, αλλα δεν εχεις λογο να ανησυχεις , παντα ημουνα πληρως λειτουργικος.![]()
Τα κόκαλα σου κάνουν έτσι γεράκο;ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ.
Εσενα απο μακρια, γιατι σε φανταζομαι οτι εχεις ζουρλομανδυα πισω απο τη πλατη σου την ωρα που μου μιλας ευγενικα.![]()
2 μέρες κρατήθηκες και το 'παιξες ειρηνοποιός, καλά ήταν. Τώρα στη γνωστη τακτική των σκουπιδιών.
Ο,τι κάνετε από την αρχή του νήματος.
Πόσες ιερόδουλες σου έστειλαν για τον πουσυ ψευταράκο;;;
Τα κόκαλα σου κάνουν έτσι γεράκο;
τσακω και 2 ρωξακια απο περιπτερι τζιμυΤα σέβη μου Άγιε το περγαμόντο είναι στη θυρίδα.
Για πες ρε ηρωα ποιες κοπέλες σου έστειλαν για τον πουσυ.Θα μυξοκλαίτε για πολύ ώρα ακόμα;
Για να ξέρω να φτιάξω χαμέμηλο.![]()
Τα σέβη μου Άγιε το περγαμόντο είναι στη θυρίδα.
πως καθονται μεσα,κουραρονται και μετα βγαινουν εξωΘα αναγκαστω να σας κανω μαθηματα ιατρικης , κανεις ψυχωτικος δεν ειναι σε τρελοκομειο. Μονο μερικοι ειναι στη φυλακη.![]()
Μπορει για λιγο ναι.πως καθονται μεσα,κουραρονται και μετα βγαινουν εξω