athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
15 σου ειχα γαμιολη χθες ..τωρα θα παρεις 5 ευρω εγινε παρακρατησηΈλα ρε καργιολη πρωί πρωιτο 10 στείλε με πείσειφ
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Alivedick :alivedick: :alivedick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/alivedick.gif)
15 σου ειχα γαμιολη χθες ..τωρα θα παρεις 5 ευρω εγινε παρακρατησηΈλα ρε καργιολη πρωί πρωιτο 10 στείλε με πείσειφ
Αφού τρέχαμε ρε δεν σου είπε ο Τάσος και τώρα μίλαγα μαζί του παλιο ΓΑΜΙΟΛΗ ξέρεις εσυ15 σου ειχα γαμιολη χθες ..τωρα θα παρεις 5 ευρω εγινε παρακρατηση![]()
![]()
φιλε στα λεφτα εγινα σαν τον Νιπλη μονο που εγω δεν εχωΑφού τρέχαμε ρε δεν σου είπε ο Τάσος και τώρα μίλαγα μαζί του παλιο ΓΑΜΙΟΛΗ ξέρεις εσυ
τωρα πεσ του γραψε και κλαψε15 σου ειχα γαμιολη χθες ..τωρα θα παρεις 5 ευρω εγινε παρακρατηση![]()
![]()
Έτσι, βιντεάκια να βάζεις γιατί από ελληνικά, συντακτικό και ορθογραφία, δεν είναι και το δυνατό σου σημείο
Έτσι, βιντεάκια να βάζεις γιατί από ελληνικά, συντακτικό και ορθογραφία δεν είναι και το δυνατό σου σημείο![]()
Αλέκο ελπίζω τώρα να κατάλαβετε το λάθος σας που "παλέψατε" στο παρελθόν για την επιστροφή του.
Νιπλης,Μπαρουλης,ΜπραμπουκοςΣε όλες τις επιστροφές του έδειχνε μετανοιωμένος και αλλαγμένος (ελαφρώς και προς το καλύτερο).
Ακόμη και πριν λίγες μέρες που ξαναμπήκε μέχρι να τον μπανάρουν και πάλι κάτι τέτοιο έδειχνε.
Προφανώς ήταν μια μάσκα...
Του έχω γράψει κι' εγώ διάφορα του βαγώνη, όχι όπως άλλοι, αλλά είχα πιστέψει πως είχε αλλάξει.
Με αυτά που διάβασα χθες όμως από τον Άγιο ... περισσότερο σε συμπεριφορά ψυχάκια μου ταιριάζει παρά οτιδήποτε άλλο....
θα μισθωσω πλοιο να τους φερειΝιπλης,Μπαρουλης,Μπραμπουκος![]()
θα βρεις με λιγο ψαξιμο....τον ΝΙΠΛΗ βαλτον πισω απο το πλοιο σε σχεδια τον μουνηθα μισθωσω πλοιο να τους φερειδευτερατζα πληρωμα βρηκα
καπετανιο δεν εχω
![]()
Θα τα βάλεις στον κώλο σου;
γεια σας,καλησπερα σας,τι καμνετε;Πως φαίνεται η εμπειρία!!!
Μπάμ κάνει!
φιλε στα λεφτα εγινα σαν τον Νιπλη μονο που εγω δεν εχω![]()
Έτσι, βιντεάκια να βάζεις γιατί από ελληνικά, συντακτικό και ορθογραφία, δεν είναι και το δυνατό σου σημείο![]()
μαλλον πηνελοπη δελταΕνώ έσεις...
Παπαδιαμάντης Νο2.![]()
Οι μισοι εδω για τον ψυχιατρο ειναι, εχω πολλους αντικαταστατες.ξεροχυνω με επιστροφή ψυχοπαθή![]()
εσενα σε ειχαμε κανει καλα....δεν πιστευω να γυρισες επειδη ξανακυλησες;Οι μισοι εδω για τον ψυχιατρο ειναι, εχω πολλους αντικαταστατες.![]()
Οι ψυχωσεις δεν γιατρευονται, αλλα δεν εχεις λογο να ανησυχεις , παντα ημουνα πληρως λειτουργικος.εσενα σε ειχαμε κανει καλα....δεν πιστευω να γυρισες επειδη ξανακυλησες;
εσενα σε ειχαμε κανει καλα....δεν πιστευω να γυρισες επειδη ξανακυλησες;